Haberler

Urfa'da AK Parti'nin En Yoğun İsmi Faruk Çelik

Güncelleme:

AK Parti'nin Şanlıurfa birinci sıra milletvekili adayı Faruk Çelik, seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

AK Parti'nin Şanlıurfa birinci sıra milletvekili adayı Faruk Çelik, dün esnaf ziyaretinin ardından sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile bir araya gelerek kent sorunlarına ilişkin fikir alış verişinde bulundu.

İLK OLARAK ESNAFI ZİYARET ETTİ

1 Kasım seçimleri için çalışmalara önceki gün başlayan eski Bakan Faruk Çelik, ilk esnaf gezisini tarihi Haşimiye Bölgesi'nde yaptı. Esnaf ziyaretini twitter hesabından, "AK Parti halkıyla teşkilatıyla bir bütündür. Bütün birimlerimizle teşkilatımızla yollardayız" şeklinde duyuran Çelik, Haşimiye bölgesinde esnafın yoğun ilgisiyle karşılaştı. Esnafın, "Hoş geldin Huzurumuzun Bakanı, Urfa'nın hizmetkarı" sözleriyle karşıladığı Çelik, ikram edilen meyan şerbetini içti.

Yoğun ilgi karşısında güçlükle ilerleyen Çelik'in tokalaştığı herkesle bire bir ilgilenmesi dikkatlerden kaçmadı. Bakan Faruk Çelik'e İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve tüm birim yöneticileri eşlik etti.

SİVİL TOPLUM KURULUŞLARIYLA BULUŞTU

Çelik daha sonra AK Parti İl yöneticilerinin de katıldığı toplantıda sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile buluştu. Çelik ve partisinin il başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün öncülüğünde gerçekleşen toplantıya 40 sivil toplum kuruluşu temsilcisi katıldı.Farklı çalışma alanlarında faaliyet gösteren temsilciler buluşmada kent sorunlarına ilişkin düşüncelerini Çelik'le paylaştı. Tüm eleştirileri ve önerileri tek tek dinleyen Çelik, katılımcılara teşekkür etti. Ayrıca buluşmada sivil toplum kuruluşlarının Şanlıurfa'nın dinamosu olduğunu söyleyen Çelik, birlik ve beraberlik vurgusuna dikkat çekti.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Zeynel Abidin Faruk Çelik Ak Parti Ak Parti Yerel Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title