Haberler

Ünye Kız Meslek, Türkiye Birincisi Oldu

Arif Nihat Asya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, kan bağışında farkındalığı arttırmak, öğrenci ve velilerini bilgilendirmek amacıyla okullarında yürüttükleri kan bağış kampanyasının 3.’sünü düzenledi.

Arif Nihat Asya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, kan bağışında farkındalığı arttırmak, öğrenci ve velilerini bilgilendirmek amacıyla okullarında yürüttükleri kan bağış kampanyasının 3.'sünü düzenledi.

Daha önceki kan bağışlarının ilkinde 86, ikincisinde ise 146 ünite kan toplandı. Bu yılki kan bağışında 278 ünite kan toplanarak, kampanyaya katılan okullar arasında en çok kan bağışı toplayan Ünye Kız meslek Lisesi, Türkiye birinciliği elde etti.

2013 yılında 86, 2014 yılında 146 ünite kan bağışı aldıklarını, bu yıl ise sayıyı 278'e çıkardıklarını belirten Akyol, "Milli Eğitim Bakanlığı ve Türk Kızılayı arasında imzalanan "Geleceğin Kan Bağışçıları Kazanım AB Projesi" kapsamında ülke genelinde düzenlenen kan bağışı kampanyasına katılan okullar arasında Türkiye birinciliği elde etti. Kampanyaya çok güzel katılım gerçekleşti. Biz bu konuda duyarlı olan arkadaş ve velilerimize teşekkür ediyorum" diye konuştu. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Arif Nihat Asya Türkiye Ünye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title