Haberler

Ünye'den Lösemili Çocuklar İçin Oyuncak ve Kıyafet Yardımı

Ünye Mustafa Rakım Anadolu Lisesi öğrencileri lösemili çocuklar için başladıkları oyuncak ve kıyafet kampanyasını tamamlayarak hazırladıkları 45 koliyi Lösemili Çocuklar Vakfı'nın (LÖSEV) Ankara'daki merkezine gönderdi.

Ünye Mustafa Rakım Anadolu Lisesi öğrencileri lösemili çocuklar için başladıkları oyuncak ve kıyafet kampanyasını tamamlayarak hazırladıkları 45 koliyi Lösemili Çocuklar Vakfı'nın (LÖSEV) Ankara'daki merkezine gönderdi.

Ünye Mustafa Rakım Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Kandaz, AA muhabirine, 2-8 Kasım tarihleri arasındaki Lösemi Haftası dolayısıyla 2013 yılında derste ortaya çıkan fikir sonrası okul öğrencilerinin sosyal paylaşım amacıyla kampanyayı başlattığını söyledi.

İlk olarak okulda yürütülen kampanyayı daha sonra ilçe geneline yaydıklarını belirten Kandaz, "Kampanyada topladığımız oyuncak ve kıyafetleri lösemi hastası çocuklara göndererek onları sevindirmek istiyoruz. Bu işe gönül veren öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Kampanyayla ilgilenen İngilizce Öğretmeni Engin Alp ve 12. sınıf öğrencisi Yağmur İşçi herkesi bu konulara duyarlı olmaya ve destek olmaya davet etti.

Oyuncak ve kıyafetlerden oluşan 45 koli LÖSEV'e gönderildi. - Ordu

Kaynak: AA / Yerel

Ünye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title