Haberler

Ünüvar'dan Demirspor'a Moral Desteği...

TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı, AK Parti Adana Milletvekili Prof. Dr. Necdet Ünüvar, Süper Lig yolunda Osmanlıspor ile kritik bir maça çıkacak olan Adana Demirspor’un yönetimine destek ziyaretinde bulundu.

TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı, AK Parti Adana Milletvekili Prof. Dr. Necdet Ünüvar, Süper Lig yolunda Osmanlıspor ile kritik bir maça çıkacak olan Adana Demirspor'un yönetimine destek ziyaretinde bulundu.

Ünüvar, ligde kalan son 3 maçını da kazanarak, 21 yıllık Süper Lig hasretini sona erdirmek isteyen mavi-lacivertli kulübün yönetimini, Aytaç Durak Tesisleri'nde ziyaret etti. Ünüvar, kritik Osmanlıspor maçı öncesi takıma moral desteği vererek, başarı dileklerinde bulundu.

Adana Demirspor Kulübü Yönetimi ve Teknik Direktör Ünal Karaman'a çiçek verip, Süper Lig yolunda başarı dileyen Ünüvar'a, yönetim kurulu üyeleri de Adana Demirspor rozeti taktı, ayrıca üzerinde "Necdet Ünüvar" yazan "01" numaralı takım forması hediye etti.

Ünüvar, Adana Demirspor'un önümüzdeki maçları kazanarak Süper Lig'e çıkacağına gönülden inandığını söyledi.

Mavi-lacivertli takımın, ligde bir ara bocalasa da ikinci yarıda fevkalade bir atak yaptığını ifade eden Ünüvar, "Gönlümüz Demirspor'la beraber. Takımımız çok çok iyi bir noktayı yakaladı. İnşallah artık son üç maça kaldı. Bu maçlarda sadece sahayı yöneten değil, stresi yöneten de kazanacak. İnşallah Demirspor biraz sakin ve kendi futbolunun yüzde 80'ini oynarsa zaten üç takımı da yener ve Süper Lig'e çıkar" dedi.

"Anahtar bizim elimizde" diyen Ünüvar, şunları söyledi:

"Üç maçı kazandığımızda hiç başkasına bakmamıza gerek yok. Arzu ediyorum inşallah Demirsporumuz Süper Lig'e çıkar. Adana yıllardır bunun hasretini çekiyor, biz de hasretini çekiyoruz. İnşallah Osmanlıspor maçından iyi bir sonuçla dönersiniz."

Kulüp Başkan Vekili Ümit Onatça da, iyi bir takım oluşturduklarını belirterek, "İşin başlangıç sürecinden itibaren bakacak olursanız hiç hayal edemeyeceğimiz bir yerdeyiz. Bu takım yönetim oluşturulurken ciddi sıkıntılar yaşadı. Borç içerisinde bir kulüp, hiçbir geliri olmayan bir kulüp ki halen öyle bir geliri yok. Tamamı temlik altında. Biz içi boş, aksine borcu olan bir kulübü alıp, yönetmek zorunda kaldık. Bizim amacımız öncelikle iyi bir takım oluşturmak, kurumsal bir yapıya dönüştürmek, biraz daha borçlarını azaltıp ligde kalabilecek bir takımla hareket etmekti aslında. Ama çok şükür ki attığımız adımlar, iyi niyetli yönetimimiz, herkesin son derece fedakarca çalışması sayesinde bugünlere geldik. Biz o şartlardan, bugün hayal bile edemeyeceğimiz bugünleri konuşuyoruz. Çok şükür en azından emeklerimiz boşa gitmedi. Tabi ki bu önemli bir kısmet, ayağımıza kadar da gelmiş, neden bunu değerlendirmeyelim?" diye konuştu.

Bu kentte 28 yaşından küçük insanların Adana Demirspor Kulübü'nün Süper Lig'de oynadığı günleri hatırlamadığını, bu acı tablonun da yönetimin üzerine daha ağır bir yük bindirdiğini kaydeden Onatça, "Bu takım mutlaka Süper Lig'e çıkacak, Sonuna kadar inanıyoruz. Yönetim inandı, futbolcular inandı, taraftar inandı, şehir inandı. 21 yılın bir özlemi var, inşallah başaracağız" dedi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adana Demirspor Necdet Ünüvar Aytaç Durak Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title