Haberler

Kenan Işık'tan İyi Haber

Güncelleme:

Beyin kanaması geçiren ünlü sunucu Kenan Işık'ın durumunun iyiye gittiği öğrenildi.

Ünlü sunucu Kenan Işık'ın tedavisi sürüyor. Hastaneye gelerek Işık'ın durumu ile ilgili bilgi alan İstanbul Üniversitesi Eski Rektörü Prof. Dr. Mesut Parlak, "Durumu stabil. İnşallah kısa sürede düzelecek sanıyorum" dedi.

DOSTLARI BİR AN OLSUN YALNIZ BIRAKMIYOR

Beyin kanaması geçiren ünlü tiyatrocu ve TV sunucusu Kenan Işık'ın tedavisine yoğun bakımda devam ediliyor. Ünlü sunucuyu dostları da bir an olsun yalnız bırakmıyor.

"İNŞALLAH KISA SÜREDE DÜZELECEK"

Hastaneye gelerek Işık'ın durumu ile ilgili bilgi alan İstanbul Üniversitesi Eski Rektörü Prof. Dr. Mesut Parlak, "Durumu stabil. Sorun çıkaracak bir durum görülmüyor. Sanıyorum belki bugün de uyutulur. İnşallah kısa sürede düzelecek sanıyorum. İnşallah güzel olacak" dedi.

AKSOY: HER ŞEY İYİYE GİDİYOR

Yapımcı Fatih Aksoy ise "İyiye gidiyormuş her şey. Bir sorun yok" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Üniversitesi Mesut Parlak Kenan Işık Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (2)

Geçmiş Olsuni_p_e_k_87@hotmail.com:

Allah şifa versin. Uzun, hayırlı, Allah yolunda ve sağlıklı bir hayatı Kenan Işık beyefendiye nasip etsin. - İpek Selvi Yorulmaz

1
0
yanıtYanıtla
şaninfo@sancanta.com:

şan; Ekranların beyefedisi geçmiş olsun pes etmek yok bu ülkenin senin gibi insanlara ihtiyacı var tüm kalbimle sağlığına duacıyım.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title