Haberler

Ünlü Oyuncudan Çerkezköylü Engellilere Destek

Sinema ve televizyon oyuncusu Hamit Kaya, Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi’ni ziyaret ederek bir süre önce tanıştığı dernek yöneticileriyle hasret giderdi.

Sinema ve televizyon oyuncusu Hamit Kaya, Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi'ni ziyaret ederek bir süre önce tanıştığı dernek yöneticileriyle hasret giderdi.

Televizyonlarda reyting rekorları kıran dizilerde rol alan sinema ve televizyon oyuncusu Hamit Kaya, Çerkezköy'e geldi. Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi yönetim kurulu üyesi Şengül Civan ve Hülya Metin ile İstanbul Sakatlar Derneği'nin etkinliğinde tanıştığını belirten Kaya, 16 yıldır sinema ve televizyon camiasının içerisinde bulunduğunu söyledi.

Kaya, "Çerkezköy'de ki binanızı çok beğendim. Çerkezköy'deki iş adamlarının da engelli vatandaşlarımıza karşı duyarlı olmalarını istiyorum. 10-16 Mayıs Engelliler haftasında bir etkinlik düzenlediğiniz takdirde sinema dünyasından birçok arkadaşımız ile birlikte etkinliğinize gelip katılabiliriz. Yeter ki davet edilelim" diye konuştu. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çerkezköy Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title