Haberler

Ünlü Hafızlar Kulakların Pasını Sildi

Şehzadeler Belediyesi tarafından Cumhuriyet Meydanında düzenlenen Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında O Ses Çocuk yarışması ile Hafız Ali Tel ve Hafız Ahmet Yüksel’in Kuran-Kerim ziyafeti yer aldı.

Şehzadeler Belediyesi tarafından Cumhuriyet Meydanında düzenlenen Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında O Ses Çocuk yarışması ile Hafız Ali Tel ve Hafız Ahmet Yüksel'in Kuran-Kerim ziyafeti yer aldı. Çocuklar muhteşem sahne performanslarıyla doyasıya eğlenirken, ünlü hafızların Kuran ziyafeti kulakların pasını sildi.

Her akşam farklı bir etkinlikle Ramazan gecelerine renk katan Şehzadeler Belediyesi, O Ses Çocuk yarışması ile miniklerin gönlünü fethetti. Çocuklar sahneye çıkarak, seslendirdikleri birbirinden güzel şarkılarla yeteneklerini sergiledi. Aileler de bu özel anı ölümsüzleştirebilmek için adeta birbirleriyle yarıştı. Programın ikinci bölümünde ise, Kuran-ı Kerimi en iyi okuyanlar arasında Türkiye ve dünya birinciliğine sahip olan Hafız Ali Tel ve Hafız Ahmet Yüksel ziyafet verdi. Şehzadeler sokaklarında gece boyunca Kuran-ı Kerim sesleri yükseldi. Kuran tilavetine Manisalılar büyük ilgi gösterdi. Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Önal, "Kuran-ı Kerim Kerimi hakkıyla okuyarak, kendilerini Türkiye ve dünya birinciliğiyle ispatlamış kardeşlerimizi sizinle buluşturmaktan dolayı son derece mutlu ve gururluyuz" dedi.

Önal, konuşmasının ardından hafızlara çiçek takdim etti. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şehzadeler Belediyesi Ahmet Yüksel Ali Tel Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title