Haberler

Ünlü Belgesel Yapımcıları Merhum Ertaş Sonrası Abdal Belgeseli İçin Kırşehir'de

Ünlü belgesel yapımcıları ve televizyon programcıları merhum Neşet Ertaş sonrası abdal belgeseli için Kırşehir’e geldi.

Ünlü belgesel yapımcıları ve televizyon programcıları merhum Neşet Ertaş sonrası abdal belgeseli için Kırşehir'e geldi.

Makisoss Termal Otel'in ortaklarından Oğuz Altın'ın sponsorluğunda Kırşehir'e gelen yapımcılar tarihi Ağalar Konağında konaklarken Kırşehirlilerin yoğun ilgisi ile karşılaştı.

Televizyon Programcısı ve belgeselci Nebil Öztürk,Televizyon programcısı Can Dündar,Sanatçı Kubat,Belgeselci Coşkun Aral, Neşet Ertaş sonrası abdal belgeseli için geldikleri Kırşehir'de Oğuz Altın'ında katkıları ile ozanlar diyarında hem çekim yaptı hem de tarihi alanları gezdi.

Gezi ile birlikte belgesel ekibine sponsor olan Altın, "Kırşehir'in kültürünü ve tarihi dokusunu anlatabilmek kadar belgesel yapımcıları ile bir arada olmak onure edici inşallah şehrimiz için gerekli olan her türlü çalışmayı bürokraside dahil olmak üzere atlamadan yaptırmaya çalışıyoruz. Ertaş sonrasının anlatımı merhum yaşarken yapılanlardan çok farklı hayırlısı olur inşallah güzel bir yapım ortaya çıkacağına inanıyorum" dedi. - KIRŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Neşet Ertaş Kırşehir Termal Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title