Haberler

Üniversiteliler Ekonomik Bilete İnternetten Ulaşıyor

Güncelleme:

Türkiye'nin ulaşım rehberi ve bilet satış platformu neredennereye.com'un ziyaretçilerinin yüzde 80'ini 18-34 yaş arası gençler oluşturuyor.

Bu grubun yüzde 65'i fakülte ve yüksekokullarda eğitim görüyor. neredennereye.com Genel Müdürü Erol Demirtaş, özellikle başka şehirlerde eğitim gören üniversite öğrencileri için sık seyahat etmelerinden dolayı doğru bileti ve ekonomik fiyatı bulmalarının öncelikli olduğunu açıkladı.

Gençler seyahat için biletini kolay ve hızlı almayı tercih ediyor. Türkiye'nin ulaşım rehberi ve bilet satış platformu neredennereye.com verileri, 18-34 yaş arası grubun seyahat biletini büyük çoğunlukla internetten satın aldığını gösteriyor.
15 yılı aşkın zamandır otobüs ve uçak seyahatleri için doğru ve ekonomik bilet seçeneklerine yer veren neredennereye.com'u tercih eden tüketicilerin yüzde 44.5'i 18-24 yaş arası kitle oluştururken, yüzde 34.3'ü de 25-34 yaş arası grupta yer alıyor. Bir başka ifadeyle neredennereye.com'un müşteri kitlesinin yaklaşık yüzde 79'unu gençler oluşturuyor.
İnternetten bilet alanların yüzde 12.2'si 35-44 yaş arası grupta bulunurken, yüzde 4.2'si 45-54 yaş grubunda, yüzde 2.8'i 55-64 yaş grubunda, yüzde 2'si de 65 ve üzeri yaş grubunda yer alıyor.
Gençler İçin On-line Alışveriş Vazgeçilmez!
Verileri değerlendiren neredennereye.com Genel Müdürü Erol Demirtaş, "Bu oranlar belki bilineni yeniden ilan ediyor ama şu nokta önemli: Gençlerin alışverişteki payı hızla artıyor. Yüzde 78'den fazlası , hızlı karar veren, zamanın değerini bilen, elektronik ortamın fiyat karşılaştırması yapma gibi tüm imkanlarının farkında olan genç kitle için seyahatte on-line bilet alışverişinin giderek vazgeçilmez bir hal aldığını gösteriyor" dedi.

Üniversiteliler En Ekonomik Fiyat Arayışında

neredennereye.com verilerine göre, biletini on-line almayı tercih eden 18-34 yaş arası grubun yüzde 65'inin fakülte veya yüksekokullarda eğitim görenlerin oluşturduğuna dikkat çeken Erol Demirtaş, özellikle başka şehirlerde eğitim gören üniversite öğrencileri için sık seyahat etmelerinden dolayı ekonomik fiyatı bulmanın öncelikli olduğunu açıkladı.
Erol Demirtaş, "On-line platform onlara kapı kapı gezmeden en hızlı şekilde ekonomik ve doğru bilete ulaşmanın yolunu sunuyor. Doğru biletin adresi olan neredennereye.com, 90'dan fazla otobüs firması, en iyi fiyat garantisi, iptal edilebilen biletlerde para iadesi imkanı ile internette güvenli alışveriş ortamı sağlıyor" dedi.

Yükseköğrenim gören gençlerin özellikle Cuma günleri bir anda karar vererek memleketlerine gitmeye niyetlendiğini anlatan Erol Demirtaş, "Hızlı karar verip hızlı hareket etmesi gerekenler, üstelik de ekonomik bir bilet arayışındaysa önce internete giriyor, oradan da neredennereye.com'aulaşıyor" dedi.

Neredennereye.com Genel Müdürü Erol Demirtaş en doğru bilete kolayca ulaşmanız için hizmet veren neredennereye.com ziyaretçilerinin yüzde 58'ini erkek, yüzde 42'sini bayanların oluşturduğunu da belirtti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Otomobil Teknoloji Güncel Haberler

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

Bakmadan Geçme

Aziz Yıldırım hangi kanalda? Aziz Yıldırım konuşması 13 Mayıs Canlı izle! Aziz Yıldırım adaylığını açıkladı mı? (VİDEO) Aziz Yıldırım'dan Fenerbahçe başkan adaylığı açıklaması Cleveland Cavaliers Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 14 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Kaptanlık Oyunu'nu kim kazandı, kaç kaç bitti? 9 Mayıs Pazartesi kaptanlar kim oldu? Survivor kim kazandı? 13 Mayıs Pazartesi Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Siyah cenaze aracı nedir? TikTok'ta gündem olan siyah cenaze arabası olayı anlamı ne? Kızıl Goncalar 19. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 13 Mayıs Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Çitos Efe'nin son hali! "Çocuktan Al Haberi" Efe Koçyiğit son hali nasıl? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 25. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 13 Mayıs Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Hayatı sorgulatacak Sigmund Freud sözleri Survivor CANLI izle! 13 Mayıs Pazartesi TV8 Survivor HD izleme linki var mı? Hükümet Kadın nerede çekildi? Hükümet Kadın filmi ne zaman yayınlandı? Hükümet Kadın konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? 13-14 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Maymunlar Cehennemi: Başlangıç konusu nedir, oyuncuları kimler,ne zaman, nerede çekildi? Carl Jung'dan Hayatı Değiştirecek 10 Alıntı
Aziz Yıldırım, Fenerbahçe başkanlığına adaylığını açıkladı

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe başkanlığına adaylığını açıkladı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title