Haberler

Üniversite Öğrencisi Özgecan'ın Öldürülmesi

ZONGULDAK (AA) – Zonguldak'ta 10 yıldır minibüsçülük yapan Murat Saraylı, üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın öldürülmesine tepki olarak aracına Aslan'ın fotoğrafıyla "Ben babayım. Benim de bir Özgecanım var" yazısı astı.

ZONGULDAK (AA) – Zonguldak'ta 10 yıldır minibüsçülük yapan Murat Saraylı, üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın öldürülmesine tepki olarak aracına Aslan'ın fotoğrafıyla "Ben babayım. Benim de bir Özgecanım var" yazısı astı.

Saraylı, gazetecilere yaptığı açıklamada, minibüse binen her vatandaşın canının kendilerini emanet olduklarını, bu olayın yaşanmasından büyük üzüntü duyduklarını dile getirdi.

Özgecan Aslan'ın öldürülmesini şiddetle kınadıklarını belirten Saraylı, şöyle konuştu:

"Biz bu olayı her fırsatta kınadığımızı belirtiyoruz. Fakat şoför esnafından bir kişinin yaptığı suçun tüm şoförlere yıkılmaması gerekir.  Benim de 18 aylık bir kızım var. Kimsenin bizden rahatsızlık duymamasını ve bizim de bir baba olduğumuzu anlatabilmek için bu yazıyı astım. Bizler, olayın ardından kimse bizi yanlış anlamasın diye ilk zamanlar aracın içini gösteren dikiz aynalarını kullanmaktan bile çekindik. Bu, herkesin başına gelebilir."

Kilimli Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Kadem Bahar da Özgecan Aslan'ın öldürülmesinin kendilerini üzdüğünü belirterek, "İki günlük bir şoförün yaptıklarını baz alınarak tüm dolmuşçulara mal edilmesini kabul etmiyoruz. Her müşterimiz bizim namusumuzdur. Onların canı ve namusu bizlere emanettir. Bizim de çocuklarımız var" diye konuştu.

Kaynak: AA / Yerel

Zonguldak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title