Haberler

Üniversite Konferansları'na İnönü Üniversitesi Ev Sahipliği Yaptı

Türkiye Bilimler Akademisi (TÜBA) tarafından her yıl ’Üniversite Konferansları’ üst başlığıyla düzenlenen etkinliklerden birine de İnönü Üniversitesi ev sahipliği yaptı.

Türkiye Bilimler Akademisi (TÜBA) tarafından her yıl 'Üniversite Konferansları' üst başlığıyla düzenlenen etkinliklerden birine de İnönü Üniversitesi ev sahipliği yaptı.

Fen-Edebiyat Fakültesi Süreyya Aybar Konferans Salonu'ndaki "Kimyasal, Ekolojik ve Ekonomik Yönüyle Çözgenler" başlıklı konferansa Sivil Havacılık Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Bülent Alıcı, Fen-Edebiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Bayram Şahin, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı. Konferansta konuşan TÜBA Üyesi Prof. Dr. Bekir Çetinkaya, sürdürülebilir kimya ve gerekliliği, kataliz, bir tepkimede çözgenin gerekliliği, alternatif çözgenler arasında suyun yeri, suda tepkime gerçekleştirmenin koşulları, suda çözünen kompleksler, katalitik uygulamalar ve sonuçları hakkında detaylı bilgiler verdi. Katılımcılardan gelen soruları da yanıtlayan Prof. Dr. Bekir Çetinkaya'ya, Sivil Havacılık Yüksekokulu Müdürü ve Kimya Bölüm Başkanı Prof. Dr. Bülent Alıcı tarafından plaket ve hediye takdim edildi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çetinkaya Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title