Haberler

Üniversite Hastanesi İçin Toplandılar

Şanlıurfa Harran Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi akademisyenleri, üniversite rektörü Prof.Dr. İbrahim Halil Mutlu’nun başkanlığında toplandı.

Şanlıurfa Harran Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi akademisyenleri, üniversite rektörü Prof.Dr. İbrahim Halil Mutlu'nun başkanlığında toplandı.

Yenişehir Yerleşkesi Morfoloji salonunda gerçekleşen toplantıya rektör yardımcıları, Tıp Fakültesi Dekanı, Araştırma hastanesi Başbabibi ve Tıp Fakültesi akademisyenleri katıldı.

Geçtiğimiz hafta Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfa Milletvekilleri Kasım Gülpınar, Abdülkerim Gök, Halil Özcan, Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Halil Mutlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ercan Yeni ile birlikte Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nu makamında ziyaret etmişlerdi.

Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Eyüp Gümüş, Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Başkanı Uzm. Dr. Zafer Çukurova, Sağlık Bakanlığı İletişim Daire Başkanı Osman Güzelgöz'ün de katıldığı toplantıda, Şanlıurfa'ya yapılması planlanan sağlık yatırımları ve üniversite hastanesinin tamamlanması konuşuldu.

Ankara'da yapılan bu toplantıya istinaden gelecek yıl tamamlanması beklenen Osmanbey Yerleşkesinde bitme aşamasına gelen altı yüz yataklı araştırma ve uygulama hastanesi için yapılan toplantıda, akademisyenlerden görüşler alınarak taşınmanın hızlanması, yapılacak işlemler ve süreçler konuşuldu.

İki saat süren toplantıda Rektör Prof.Dr İbrahim Halil Mutlu, Ankara'da yapılan toplantı hakkında bilgiler verdi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Harran Üniversitesi İbrahim Halil Mutlu Yenişehir Şanlıurfa Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title