Haberler

Umuttepe'de Sınav Öncesi Öğrencilere Çorba İkramı

İzmit Belediyesi’nin örnek projelerinden olan çorba çeşmeleri öğrencilere sınav döneminde de hizmet veriyor.

İzmit Belediyesi'nin örnek projelerinden olan çorba çeşmeleri öğrencilere sınav döneminde de hizmet veriyor.

Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ın talimatıyla Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Kampüsü'ne konulan ikinci çorba çeşmesi sınava hazırlanan öğrenciler için pazar günü de hizmet verdi. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Başkan Doğan, "Biz iyi günde de kötü günde de vatandaşımızın yanındayız. Özellikle öğrencilerimiz ve gençlerimiz her zaman bizim önceliğimiz olmuştur. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren de gençlerimize yönelik sayısız projeyi hayata geçirdik. Yine örnek projelerimizden olan çorba çeşmemizi öğrencilerimizin de faydalanması için üniversitemizin içine de koymak istedik. Fakat o günlerde farklı siyasi görüşteki bazı kişiler tarafından çeşmemizin açılışı engellenmeye çalışıldı. Açıldığı günden itibaren öğrencilerimize, sabah derslerine girmeden önce sıcak çorba hizmeti sunduğumuz bu çeşmemiz yoğun ilgi gördü" şeklinde konuştu.

Çorba çeşmesine öğrencilerin yoğun ilgi göstermesi üzerine üniversiteye ikinci bir çorba çeşmesi yapmaya karar verdiklerini de belirten Doğan, "Üniversite rektörlüğü tarafından, gençlerinin kütüphaneden daha fazla faydalanması ve gece öğretiminde olan öğrencilerinde çorba hizmetinden faydalanabilmesi için kütüphane bölgesine ikinci bir çorba çeşmesi talebinde bulunuldu. Bizde İzmit Belediyesi olarak gençlerimize ve öğrencilerimize yönelik her türlü hizmete varız diyerek üniversite içerisindeki ikinci çorba çeşmemizi de hizmete açtık. Bahar yarıyıl ara sınav haftası sebebiyle 12 Nisan 2015 Pazar günü saat 17.00-22.00 saatleri arası yaklaşık bin bardaklık ezogelin çorbası ikramımızla sınav öncesi öğrencilerimizin içlerini ısıtarak, sınavlarında ki performanslarına birazda olsa katkı sağlamak istedik" şeklinde konuşarak öğrencilere sınavlarında başarılar diledi.

Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'a kendilerine böyle bir imkanı sunduğu için teşekkür eden üniversite öğrencileri de, "İzmit'te yaşadığımız ve burada öğrenci olduğumuz için çok şanslıyız. Bizi anlayan, bizi bizden daha fazla düşünen bir belediye başkanımız var" şeklinde konuştular. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kocaeli Üniversitesi İzmit Belediyesi Nevzat Doğan Umuttepe Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title