Haberler

Umre Kafilesi Kutsal Topraklara Uğurlandı

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Türkoğlu Turizm ve Beydabir Turizm işbirliği ile Ramazan umresi için kutsal topraklara gidecek vatandaşlara uğurlama programı düzenlendi.

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde Türkoğlu Turizm ve Beydabir Turizm işbirliği ile Ramazan umresi için kutsal topraklara gidecek vatandaşlara uğurlama programı düzenlendi.

Bozüyük'ten umreye gidecek vatandaşlar için otogarda dualarla uğurlandı. Firma yetkilisi İlhan Türkoğlu, "Ramazan ayı boyunca sürecek umre ziyaretine Bozüyük ve Eskişehir'den toplam 260 kişinin katılıyor. Kafilemiz önce Medine'yi Münevvere, daha sonra Mekke'yi Mutahhara'ya geçecek. İbadetlerini tamamlayarak 18 Temmuz tarihinde yurda dönüş yapacaklar. Allah hayırlısı ile gidip gelmek nasip eylesin. İbadet ve dualarını şimdiden kabul etsin" dedi. İlahiler ve dualar eşliğinde umre kafilesi kutsal yolculuğa uğurlandı. Yeni düğün salonunda düzenlenen uğurlama programına çok sayıda vatandaş katıldı. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkoğlu Bozüyük Bilecik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title