Haberler

Ümraniye Belediyesi Ramazan'da Çocukları Unutmadı

Ümraniye Meydan'da Ramazan boyunca devam eden etkinlikler, iftar öncesinde çocuklar için ayrıldı.

Ümraniye Meydan'da Ramazan boyunca devam eden etkinlikler, iftar öncesinde çocuklar için ayrıldı. Gönüllerince alanda eğlenen çocuklar, her gün bir çizgi film de izleyebiliyor.

Ramazan etkinlikleri kapsamında her gün farklı programlar gerçekleştiren Ümraniye Belediyesi, iftar öncesi programlarını çocuklar için ayırdı. Çocuklara hitap eden program saat 17.00'de başlayıp 19.30'da sona eriyor. Çocuklarda Ramazan kültürünün oturması, yaşanan manevi ortamı tatması amacıyla her gün bir çocuk filmi gösterimi düzenleniyor. Ardından yine eğlenceli programlar küçükleri bekliyor. Ramazan'ın ilk gününde başlayıp halen devam eden çocuk programlarında aralarında Peygamberlerin hayatlarının da anlatıldığı birçok çocuk filmi sergileniyor. Çizgi filmlerden sonra devam eden programlarda çocukları, orta oyunu, ilizyon ve kukla gösterisi, canlı Hacivat ve Karagöz, Nasrettin Hoca, Ramazan yarışmaları ve çocuk şarkıları bekliyor. Ramazan sonuna kadar devam edecek olan etkinliklerde Ümraniyeli çocuklar gönüllerince eğleniyor. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ümraniye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title