Haberler

Ümit Millilere Soğuk Hava Şoku

Türkiye Ümit Milli Futbol Takımı, Avrupa Şampiyonası Eleme Turu 7'inci Grup İlk Maçında Oynayacağı Liechtenstein Maçı Hazırlıklarını Sivas'ta Sürdürüyor.

Türkiye Ümit Milli Futbol Takımı, Avrupa Şampiyonası Eleme Turu 7'inci Grup ilk maçında oynayacağı Liechtenstein maçı hazırlıklarını Sivas'ta sürdürüyor. Teknik direktör Raşit Çetiner, "Bizim oynayacağımız bu karşılaşmanın önemi çok ayrı" dedi. Milliler, hava sıcaklığının beklentilerin altında olmasından da dert yandı.

U21 Avrupa Şampiyonası Eleme Turu 7'inci Grup ilk maçı için Sivas'ta kampa giren U21 Ümit Milli Takımı Cuma günü Liechtenstein ile oynayacak olan karşılaşmanın hazırlıklarını Sivasspor Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Sabah planlanan çalışma iptal edilirken, teknik direktör Raşit Çetiner gözetiminde akşam yapılan çalışmada futbolcuların soğuk nedeniyle zor anlar yaşadığı görüldü. Karşılaşma ile ilgili olarak bir değerlendirme yapan Çetiner, "Tabi bu karşılaşma bizim için çok ayrı bir önem taşıyor. Grubumuzun ilk resmi maçlarından birisi ile yeni bir turnuvaya başlıyoruz. Bu çocuklarımızla birlikte turnuvanın sonuna kadar beraber olacağız. Sivas bizim için çok önemli. Sivas'ta bu karşılaşmayı yönetim kurulumuzun kararı ile oynuyoruz. Burada bu karşılaşmayı oynayacağımız için çok da mutlu olduk. İnşallah Cuma günü bütün Sivas bizim bu maçımıza önem verir. Stada gelir bizi desteklerler. Futbolcularımız da onların bize desteklerine galibiyetle karşılık verirler. Bu milli maç haftasında önce bizim arkasından da A milli takımının galibiyetleri ülke insanına kendini iyi hissettiririz" şeklinde konuştu.

"SİVASLI TARAFTARLARI STADA BEKLİYORUZ"

Cuma günü Liechtenstein ile oynayacak olan karşılaşmada seyirci desteğine ihtiyaç duyacaklarınıs söyleyen Çetiner, "Bu çocukların cuma günü taraftara çok büyük ihtiyacı var. Sivas'ta futbola karşıda çok yoğun bir ilgi var. Cuma günü de tüm taraftarlarımızı stada bekliyoruz. Stada gelerek futbolcularımıza destek versinler. Onlar stadı doludurlar ise çok mutlu oluruz" diye konuştu.

"BÖYLE SOĞUK BEKLEMİYORUDUK"

Sivas'a geldikleri günden bu yana çok soğuk bir hava ile karşılaştıklarını belirten Çetiner, "Sivas'ın soğuk olabileceğini tahmin etmiştik ama bu kadar sert bir hava olacağını da tahmin etmemiştik. Ama netice de futbol oyunu her hava şartında oynanıyor. Bu bizim işimiz ise sahaya gelen insanların içini ısıtacak bir netice almak için gayret edeceğiz." dedi. Kentte bugün hava sıcaklığı sıfır derece olarak ölçüldü. Maç günü ise 5 derece civarında sıcaklık bekleniyor.-SİVAS

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Kocaeli'de lisedeki mezuniyet töreninde kıyafet krizine Bakan Tekin'den açıklama

Kocaeli'de lisedeki mezuniyet töreninde kıyafet krizine Bakan Tekin'den açıklama

Süleyman Soylu'dan Cumhur İttifakı'na destek mesajı: Erdoğan ve Bahçeli tarih inşa ediyor

Süleyman Soylu'dan Cumhur İttifakı'na destek mesajı: Erdoğan ve Bahçeli tarih inşa ediyor

Eskişehir'de kızı ve torununu katleden cani dedenin, cinayeti neden işlediği ortaya çıktı

Eskişehir'de kızı ve torununu katleden cani dedenin, cinayeti neden işlediği ortaya çıktı

Bakmadan Geçme

14 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Survivor şampiyonu kaç para alıyor 2024? HSK atama kararnamesi 14 Haziran Cuma yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! #128220 Karaman bayram namazı saat kaçta 2024? Karaman bayram namazı saati Diyanet tarafından açıklandı 14 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Karabük bayram namazı saat kaçta 2024? Karabük bayram namazı saati Diyanet tarafından açıklandı 14 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi Kahramanmaraş bayram namazı saat kaçta 2024? Kahramanmaraş bayram namazı saati Diyanet tarafından açıklandı Isparta bayram namazı saat kaçta 2024? Isparta bayram namazı saati Diyanet tarafından açıklandı Iğdır bayram namazı saat kaçta 2024? Iğdır bayram namazı saati Diyanet tarafından açıklandı Dilan Polat- Engin Polat çıktı mı, tahliye mi oldu? Dilan Polat, Engin Polat son durum ne? Sıla Doğu beraat mı etti, tahliye mi oldu? Sıla Doğu-Can Doğu tahliye oldu mu? #129300 Hakkari bayram namazı saat kaçta 2024? Hakkari bayram namazı saati Diyanet tarafından açıklandı Gümüşhane bayram namazı saat kaçta 2024? Gümüşhane bayram namazı saati Diyanet tarafından açıklandı Giresun bayram namazı saat kaçta 2024? Giresun bayram namazı saati Diyanet tarafından açıklandı
Sinan Ateş davasında görevden alınan Başsavcı Vekili bölge savcısı oldu

Sinan Ateş davasında görevden alınan Başsavcı Vekili bölge savcısı oldu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title