Haberler

Ümit Millilere Protokol Ve Sivasspor Desteği

Teknik Direktör Çetiner: "Gruptan Lider Olarak Çıkacağımıza İnanıyorum"

TEKNİK DİREKTÖR ÇETİNER: "GRUPTAN LİDER OLARAK ÇIKACAĞIMIZA İNANIYORUM"

Türkiye Ümit Milli Futbol Takımı, Avrupa Şampiyonası Eleme Turu 7. Grup ilk maçında oynayacağı Liechtenstein maçı hazırlıklarını Sivas'ta sürdürüyor. Ümit Milliler'in antrenmanını Vali Ali Kolat da ziyaret ederek bir süre idmanı izledi.

U21 Avrupa Şampiyonası Eleme Turu 7. Grup ilk maçı için Sivas'ta kampa giren Ümit Milli Takım, cuma günü Liechtenstein ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor. Ümit Miller, bugünkü çalışmasını maçın oynanacağı 4 Eylül Stadı'nda gerçekleştirdi. 4 Eylül Stadı'nda yapılan antrenmanı Sivas Valisi Ali Kolat, Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Sivasspor'lu yöneticiler, futbolculardan Uğur Kavuk ve daire müdürleri de izledi. Teknik direktör Raşit Çetiner ile bir süre sohbet eden Vali Kolat zorlu karşılaşma öncesi Çetiner'e çiçek ve tatlı ikram ederek milli takıma başarılar diledi. Vali Kolat, "Ümit millilerin cuma günü oynayacağı karşılaşma öncesinde belediye başkanımız ile idmanı ziyaret ettik. Moralleri gayet iyi. Sivas'ta ilk kez Ümit Millerimiz maç yapacak. Bu bizim için çok önemli. Biz bu maça ulus olarak önem verdiğimiz kadar Sivas olarak da çok önem veriyoruz. Ben halkımızdan cuma günü stadı doldurarak takımımıza destek vermelerini istiyorum" dedi.

Belediye başkanı Doğan Ürgüp ise, "Maç günü belediyemiz tarafından 50 adet otobüs tahsis edildi. Bu otobüsler maça gelecek vatandaşlarımızı ücretsiz olarak taşıyacak. Maç günü de valilik ve belediye olarak 1400 tane Türk bayrağı dağıtacağız" şeklinde konuştu.

"GRUPTAN LİDER OLARAK ÇIKACAĞIMIZA İNANIYORUM"

Sivas 4 Eylül Stadı'ndaki antrenman sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan teknik direktör Raşit Çetiner, "Bu karşılaşma bizim için çok ayrı bir önem taşıyor. Grup karşılaşmalarımızdan ilkini oynayacağız. İyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Sivas'ta ilk kez bir milli maç oynanacak. Bu ilk olan şeyi iyi değerlendirmek istiyoruz. Sivas halkı da bu karşılaşmaya ilgi gösterecektir ve onların içini ısıtacak bir sonuç alırız" diye konuştu.

Grubu değerlendiren Çetiner, "Gurubumuzda Macaristan, Liechtenstein, İtalya, Türkiye ve Serbest İrlanda var. Fikstürümüz avantajlı. İlk dört karşılaşmayı kazanarak 12 puan alırsak, ben bu takımın gurup lideri olarak grubu bitireceğine inanıyorum. Çünkü burada çok yetenekli oyuncular var" ifadelerini kullandı.

Öte yandan soğuk bir havada idman yapan Ümit Milli Takım oyuncularının idman sonrası açma germe hareketlerini stat koridorunda yapmaları dikkat çekti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

İsrail'den yeni ateşkes hamlesi! Mısır ve Katar'a teklif iletti

İsrail'den yeni ateşkes hamlesi! Mısır ve Katar'a teklif iletti

Olcay Kılavuz Bahçeli'nin danışmanlık görevinden alındı

Olcay Kılavuz Bahçeli'nin danışmanlık görevinden alındı

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a tarihi çağrı: Televizyonda, yüz yüze konuşalım

Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a tarihi çağrı: Televizyonda, yüz yüze konuşalım

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title