Haberler

Uluslararası Atatürk, Kültür ve Sanat Festivali

Festival kapsamında Borabay Gölü'nde doğa yürüyüşü ve piknik düzenlendi.

Uluslararası Atatürk, Kültür ve Sanat Festivali kapsamında Borabay Gölü'nde doğa yürüyüşü ve piknik düzenlendi.

Borabay Gölü kenarında düzenlenen etkinlikte, Amasya Valisi Halil İbrahim Çomaktekin ve Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir ile vatandaşlar, yaklaşık 4 kilometrelik parkurda yürüyüş yaptı. Vali Çomaktekin ve Başkan Özdemir, yürüyüşün ardından mesire alanında vatandaşlarla piknik yapıp, sohbet etti.

Programda konuşan Vali Çomaktekin,  festival kapsamında kültürel, sosyal ve sportif faaliyetler gerçekleştirildiğini belirterek, düzenlenen etkinliklerin yoğun ilgi gördüğünü ifade etti.

Borabay Gölü'nde düzenlenen etkinlikte yer almaktan memnuniyet duyduğunu dile getiren Vali Çomaktekin, "Tabiatın güzel ve temiz olması bizler için olduğu kadar hayvanlar için de bir güzelliktir. Tabiat bugün de bizlere güzel bir ortam sundu. Bu güzel organizasyonun düzenlenmesine katkı yapanlara teşekkür ediyorum. Sizlerle beraber olmak bana da mutluluk veriyor" diye konuştu.

Programda, yerli ve yabancı ekiplerin halk oyunları gösterileri, kaval dinletisi ve mehteran gösterisi düzenlendi. - Amasya

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Cafer Özdemir Amasya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title