Haberler

"Uludere Köprüsü Yenileme" Projesi Tamamlandı

Güncelleme:

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Uludere Köprüsünde yenileme çalışmalarının tamamlandığını söyledi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Uludere Köprüsü'nde yenileme çalışmalarının tamamlandığını söyledi.

Toçoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, Karapürçek Mecidiye, Ahmediye ve Uludere mahallerini birbirine bağlayan Uludere Köprüsü'nde ulaşım güvenliğinin maksimum seviyede olduğunu belirterek, yenilenen köprünün Karapürçek'e hayırlı olması temennisinde bulundu.

Geçen yaz şehrin birçok bölgesinde sel felaketinin yaşandığını ifade eden Toçoğlu, şöyle konuştu:

"Hükumetimizin destekleri, belediyelerimizin ortaklaşa çalışmalarıyla selin izlerini sildik. Karapürçek Uludere Köprüsü de selden zarar gören yapılardan biriydi. Bu konudaki iyileştirme çalışmalarını da derhal başlatmış, 18 metre uzunluğunda ve 10 metre genişliğinde yeni bir köprü inşa edeceğimizi duyurmuştuk. Hamdolsun köprüde başlattığımız çalışmalarımızı tamamladık. Şehrimizin tamamına Büyükşehir'in güçlü elini ulaştırmaya devam ediyoruz. Karapürçek'te verimli bir asfalt sezonu geçirdik. SASKİ tarafından başlatılacak yeni altyapı yatırımları da Karapürçek'e değer katacak. Yeni projelerimizle Karapürçek'in standartlarını daha da yükseltmeye devam edeceğiz."

Karapürçek Belediye Başkanı Orhan Yıldırım da ilçede hayata geçirilen çalışmalar için Toçoğlu'na teşekkür ederek, "Yeni yaşam alanları, spora dönük yatırımlar, iyileştirme çalışmaları ve yeni altyapı hamleleri ile Karapürçek gelişmeye devam ediyor. Tüm bu hizmetlerde Büyükşehir Belediyemizin ilçemize güçlü bir desteği söz konusu. İnşallah birlik ve beraberlikle Karapürçek kazanmaya devam edecek" değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA / Yerel

Zeki Toçoğlu Karapürçek Sakarya Uludere Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title