Haberler

Uludağ Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliğinin Olağan Kongresi

Birlik Başkanı Çalı, görevine yeniden getirildi Çalı: "Yeni pazarlara yönelik çalışmalarımız, yeni dönemde de artarak sürecek"

Uludağ Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliğinin (UYMSİB) olağan kongresinde başkanlığa, Salih Çalı yeniden seçildi.

Uludağ İhracatçı Birliklerinin, Bursa Organize Sanayi Bölgesindeki hizmet binasında Özkan Kamiloğlu'nun divan başkanlığındaki kongrede, yönetim ve denetim kurulu raporlarının ibra edilmesinin ardından seçimlere tek listeyle gidildi.

Çalı başkanlığındaki yönetim kurulunda, Marmara Zeytin, Ayhan 1 Nakliye, Aynacı Gıda, Sarılar Ambalaj, Figer Meyve Sebze Müşavirliği, Vitamin Gıda, Onkel Şahingöz Tarım, Aşkar Tarım, Osman Sarışen ve Kaledonya Dış Ticaret, denetim kurulunda ise Fuat Demirci Pazarlama, Umurbey Lojistik ve Doğancan Gıda şirketlerinin temsilcileri yer aldı.

Alara Tarım AŞ İş ve Proje Geliştirme Direktörü de olan Çalı, seçim sonrası yaptığı konuşmada, iş birliğine dayalı projeler üretmeyi amaçladıklarını bildirdi.

UYMSİB yönetim kurulu olarak çalışmalarında, geride eser bırakma düşüncesinin önemli rol oynadığını vurgulayan Çalı, şunları kaydetti:

"Yeni dönemde, bundan önce olduğu gibi, gıda güvenliğini ve kaliteyi ön plana çıkaracak çalışmalara imza atacağız. Üretimimizin sağlam olması bizim için her şeyden önemlidir. Dolayısıyla 'Güçlü üretici, güçlü ihracatçı' sloganıyla projelerimize devam edeceğiz. Yeni pazarlara yönelik çalışmalarımız, yeni dönemde de artarak sürecek. 2003 yılında Japonya ile başlanan ihraç izinlerinde bugün önemli bir yol kat edildi. Bu, ilerleyen günlerde Uzakdoğu ülkelerine de yayılacak." - Bursa

Kaynak: AA / Yerel

Salih Çalı Uludağ Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title