Haberler

Ulaşım Esnafından Başkan Evcilmen'e Tam Destek

Güncelleme:

Muratpaşa Belediye Başkanı ve DSP Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Evcilmen Antalya Otobüsçüler Odası ve Antalya Servisçiler Odasını ziyaret etti.

Muratpaşa Belediye Başkanı ve DSP Muratpaşa Belediye Başkan adayı Süleyman Evcilmen Antalya Otobüsçüler Odası ve Antalya Servisçiler Odası'nı ziyaret etti.

Antalya Otobüsçüler Odası Başkanı Ali Tüzün Başkan Evcilmen'i "Esnafın Ağabeyi" diyerek karşılarken, Antalya Servisçiler Odası Başkanı Süleyman Şahin, "Başkanımız esnaf dostudur. Sonsuz destekliyoruz" dedi. Başkan Evcilmen'in esnaf adına kent adına elini taşın altına koyan bir belediye başkanı olduğunu kaydeden Antalya Otobüsçüler Odası Başkanı Ali Tüzün, "Başkanım siz hep bizim yanımızda oldunuz. Biz esnaf olarak oy vermekle kalmayacağız oy verdirerek başkanımıza katkı sunacağız" dedi. Evcilmen'e destek olmak isteyen otobüsçü esnafı, ücret almadan Başkan Evcilmen'in fotoğraflarını otobüslerine giydireceklerini kaydetti.

Son zamanlarda otobüsçü esnafıyla ilgili yaşanan gelişmeleri yakından takip ettiğini belirten Başkan Evcilmen, "Esnafı yok sayan anlayış, esnafı dışarıda tutan siyasi anlayış bir gün yok olmaya mahkumdur. Esnaf varsa kent kimliği vardır. O nedenle siyasiler ekmeğini taştan çıkaran esnafın yanında olmak zorundadır. Ama bazı siyasi anlayışlar taşımacılık sektörüyle ilgili esnafı bir kenara bırakıp, bu işi ben de yaparım demeye yeltendiler. Karşı durduk. Doğru yaptık. Sizin adınıza taraf olduk. Biz sizin tarafınız olunca, karşı taraf olduk" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Süleyman Evcilmen Süleyman Şahin Muratpaşa Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title