Haberler

Uğur Polat, Stk Ziyaretlerini Sürdürdü

AK Parti Malatya merkez ilçe Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Hacı Uğur Polat, 30 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürdü.

AK Parti Malatya merkez ilçe Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Hacı Uğur Polat, 30 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürdü.

AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Hacı Uğur Polat, 30 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında Kırmızı Et Üreticileri Birliği, Diş Hekimleri Odası, Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ile Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Malatya Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti.

Ziyaretlerde konuşan Hacı Uğur Polat, sivil toplum kuruluşlarının en büyük özelliğinin yerel yönetimlere katkı sunmalarının olduğunu kaydetti.

Polat, "Sivil toplum örgütleri bizim için çok önemli. Sivil toplum örgütlerini yönetime dahil edeceğiz. Sivil toplum kuruluşları sosyal yaşamın ön önemli unsurlarındandır. İlçemizde yapacağımız proje ve çalışmalarda konuyla ilgili sivil toplum kuruluşlarının fikirlerini ve görüşlerini alacağız. Sivil toplum kuruluşlarının önereceği projeleri de göz ardı etmeyeceğiz. Ortak akıl ile belediyeyi yöneteceğiz. Sivil toplum kuruluşları aslında geleceği planlamalı, geleceğe yönelik çalışma yapmalı. Projelerimizden biri strateji merkezi, STK'larla birlikte olmak adına bu projeyi ortaya koyduk. Birlikte verimli çalışmalar yapmak hedefindeyiz. Toplumların kaynaşması farklılıkların zenginlik olarak algılanacağı bir anlayışı sürdürmeliyiz" dedi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hacı Uğur Polat Yeşilyurt Ak Parti Malatya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title