Haberler

Uğur Işılak Dombıra Şarkısını Kazakça Söledi

Güncelleme:

Sevilen sanatçı Uğur Işılak, 24 TV ekranlarında konuk olduğu Haftasonu Moderatörü programında izleyicilere büyük bir sürpriz yaptı.

24 TV ekranlarına konuk olan sanatçı Uğur Işılak, 'Kime yalaka denir?' sorusuna ibretlik bir cevap verdi. 'Dombıra'nın sözlerini AK Parti'ye uyarlayan Uğur Işılak, kez Dombıra'yı ilk kez Kazakça söyledi.

YALAKANIN TANIMINI YAPTI

Ben yıllardır bir dava ve gönül adamı olmayı tercih ettim. Bugün piyasada, birinin yanında yer alana hemen yalaka yaftasını yapıştırıyorlar ya malesef.. Bu kafaya, bu anlayışa göre Türkiye'de 30-40 milyon yalakadan bahsetmek mümkün. Belki de 50 milyon.. 'Yalaka kime denir?' sorusunu çok kısaca cevaplamak istiyorum. Yalaka, menfaati, çıkarları ve makam-mevki uğruna birinin yanında sevmediği halde durana denir. Sırf çıkarları için bulunana yalaka denir. Ama diğer tarafta yüzlerce,binlerce çıkarı olmasına rağmen onların hiçbirisini umursamadan sadece adamın gönlüne hayran olduğu için, adamı sevdiği için, makam ve mevkiden zerre miktar paye beklemediği gibi ona bahşedilenleri de elinin tersiyle kenara itip sevdiğinin yanında olana 'gönül adamı' denir ve sevdiğiyle birlikte yoldaş olana da 'dava adamı' denir.

'BEDDUA ETMEM'

Ben 25 yıllık ömrümü böyle geçirdim ama 25 dakikası bile böyle geçmeyenlerin ithamını duydukça onlar adına üzülüyorum. Sebebi de şu, her söz itham eden kişiye er yada geç döner. Ben buna birçok kez şahit oldum. Onların bu duruma düşmesini istemiyorum. Onların acı içerisinde kıvranmasını istemem.. Beddua da etmem..

Kaynak: Haberler.Com / Medya

Uğur Işılak Ak Parti Medya Haberler

500

Yorumlar (2)

recepxcucex@hotmail.com:

yalakasınnn geçecen her şeyi artık.önceden dinlerdim seni ama cd lerinin hepsini attım yalakaaa.

7
20
yanıtYanıtla
serdarserdarates_001@hotmail.com:

SEN ÖNCE KENDİ ADINI DEĞİŞTİR YALAKANIN BÜYÜĞÜ SEN SİN RECEEEEEEPPPPPP

7
9
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title