Haberler

Yılmaz Özdil ve Müjdat Gezen Eskişehir'e Hayran Kaldı

Güncelleme:

Eskişehir'e gelen ünlü televizyoncu Uğur Dündar, ünlü köşe yazarı Yılmaz Özdil ve ünlü tiyatro sanatçısı Müjdat Gezen, Eskişehir'e hayran kaldı.

Bir televizyon programı için Eskişehir'e gelen ünlü televizyoncu Uğur Dündar, ünlü köşe yazarı Yılmaz Özdil ve ünlü tiyatro sanatçısı Müjdat Gezen, Eskişehir'e hayran kaldı.

Bir tartışma programının canlı yayın çekimleri için Eskişehir'e gelen Uğur Dündar, Yılmaz Özdil ve Müjdat Gezen, Sazova Kültür Sanat ve Bilim Parkı'nda bulunan Masal Şatosu, Sualtı Dünyası, Korsan Gemisi, Bilim Deney Merkezi'ni ve Kent Park'ı gezdi. Halkın yoğun ilgisi ile karşılaşan Dündar, Özdil ve Gezen, vatandaşların isteklerini kırmayıp bol bol birlikte fotoğraf çektirdi. Yılmaz Büyükerşen gibi başarılı olmanın herkese nasip olmayacağını vurgulayan Uğur Dündar, "Bunu tüm samimiyetimle söylüyorum, Eskişehir yaşanabilen bir kent ve bunun tek mimarı Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'dir. Hayata geçirdiği bütün projeler için kendisine teşekkür ediyorum" dedi.

Eskişehir'de Büyükerşen'in yaptıklarının bir vizyoner çalışması olduğunu belirten Yılmaz Özdil ise, "Gördüğüm çalışmalar bir belediye çalışması değil, bir sanatçının şehre ruhunu katmasıdır. Türkiye'deki bütün belediye başkanları ve belediye başkan adaylarının Yılmaz Büyükerşen'in yanında staj görmesi gerekiyor. Bana göre Yılmaz Büyükerşen bir mucizedir" şeklinde konuştu.

Eskişehir'in Türkiye'de hiçbir kente benzemediğini söyleyen Müjdat Gezen, "Burası bambaşka bir dünya. Yılmaz Büyükerşen'in yaptıkları inanılması güç şeyler, nereden bakarsanız bakın kentin her noktasına sanatçının dokunduğunu görüyorsunuz" ifadesini kullandı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yılmaz Özdil Müjdat Gezen Uğur Dündar Eskişehir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title