Haberler

Uğrak Yeri Dünya Tiyatrolar Günü'nde Sahnelenecek

Güncelleme:

Uğrak Yeri; Dünya Tiyatrolar Günü'nde LGBTT aileleri için oynuyor.

Craft Tiyatro da sahnelenen; Sami Berat Marçalı'nın yönettiği İpek Bilgin ve Barış Gönenen'in oynadığı UĞRAK YERİ adlı oyun; 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü'nde LGBTT bireyleri ve aileleri için oynuyor. Oyunumuz tüm LGBTT bireyleri ve ailelerine ücretsizdir.

Uğrak Yeri - Vincent River

Craft Tiyatro

70 dakika sürer, ara yoktur.

Yazan: Philip Ridley

Çeviren : Seda Yıldız

Yöneten: Sami Berat Marçalı

Yönetmen Yardımcısı: Gözde Kocaoğlu

Proje Ekibi : İbrahim Çiçek, Erbil Çokeker, Gül Arıcı

Oynayanlar: İpek Bilgin, Barış Gönenen

En sevdiğin en tanıdığın mıdır? Bilmem. Ya bir gün ardında "eski ve kullanılmayan" sırlar bırakarak kaybolursa? Olabilir. İki yabancıyı ne birleştirir? Sevmenin veya yaşadığın "şey"in yasak olduğunu hissetmek mi? Sanmam.

Uğrak yeri; "mahalle baskısının" bireylerdeki psikolojik ve fizyolojik sonuçlarını sorguluyor. Bu baskıyı yaşatan bizler için, yaşayanların hayatına bir pencere açıyor.

1964 Londra doğumlu Philip Ridley'in ülkemizdeki sahnelenen beşinci oyunudur. Kürklü Merkür, Korku Tüneli, Kainatın En Hızlı Saati ve Cam Yapraklar; ikincikat, dot ve yanetki gibi önemli tiyatrolar tarafından sahnelenmiştir. Uğrak Yeri - Vincent River, ilk gösterimini 2000 yılında Hampstead Theatre'da yapmış ve London Festival Fringe'de en iyi oyun ödülünü kazanmıştır.

Craft Teras: Mebusan Yokuşu No:1576 Fındıklı-Beyoğlu

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Dünya Tiyatrolar Günü İbrahim Çiçek Seda Yıldız 27 Mart Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title