Haberler

UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi

Ön eleme turu 1. Grup'ta, ilk 2 maçını galibiyetle geçen Konak Belediyespor, yarın oynanacak FC Zurich Frauen maçından da galibiyet bekliyor.

UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi ön eleme turu 1. Grup'ta, ilk 2 maçtan galibiyetle ayrılan Konak Belediyespor, grupta yarın FC Zurich Frauen ile oynayacakları maçtan da 3 puanla ayrılmayı hedefliyor.

Letonya'nın Başkenti Riga'da oynanan UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi ön eleme turu 1. Grup maçlarına katılan Konak Belediyespor, FC Zurich Frauen ile oynayacakları gruptaki son maçı öncesi, Riga'nın tarihi sokaklarını gezerek moral depoladı.

Konak Belediyespor Teknik Direktörü Hüseyin Tavur, zorlu İsviçre temsilcisiyle oynayacakları maç öncesi yaptığı değerlendirmede, takım olarak geçen sezon Bosna Hersek'te yaşadıkları duyguları yeniden tatmak istediklerini ifade ederek, "Bunu yapacak kapasitenin üstünde kadromuz var. Onlara inanıyor ve güveniyorum. Zurich'i yenerek adımızı son 32 takımın arasına yazdırmak istiyoruz" diye konuştu.

Takım kaptanı Didem Taş da Zurich ile gruptan çıkmak için beraberliğin yettiğini ancak galibiyet hedeflediklerini dile getirerek, "Biz maçı kazanmak için çıkacağız ve 3'te 3 yaparak ülkemize dönmek istiyoruz" dedi.

Daugava Stadı'nda yarın TSİ ile 18.00'de FC Zurich Frauen ile karşılacak olan Konak Belediyespor'un sahaya, Fatma Şahin, Berna Yeniçeri, Sibel Duman, Esra Erol, Didem Karagenç, Yaşam Göksu, Cansu Yağ, Yağmur Uraz, Raluca, Ebru Topçu ve Cosmina muhtemel onbiriyle çıkması bekleniyor.

Konak Belediyespor- FC Zurich Frauen karşılaşmasını, Portekiz Federasyonu'ndan Sandra Bastos yönetecek.

-Grupta puan durumu

Grupta 2. maçların ardından oluşan puan durumu şöyle:

Takımlar O G B M A Y Av P 1. Konak Belediyespor 2 2 0 0 13 1 12 6 2. Zürih 2 1 1 0 3 1 2 4 3. Minsk 2 0 1 1 2 3 -1 1 4. Rigas 2 0 0 2 0 13 -13 0 - İzmir

Kaynak: AA / Yerel

Konak Belediyespor Letonya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title