Haberler

UEFA Avrupa Ligi

UEFA Avrupa Ligi 3.ön eleme turu rövanşında KuPS Kuopio'yu 6-0 yenerek play-off turuna yükselen Bursasporlu futbolcular, maç sonrası büyük sevinç yaşadı.

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu rövanşında KuPS Kuopio'yu 6-0 yenerek play-off turuna yükselen Bursasporlu futbolcular, maç sonrası büyük sevinç yaşadı.

Yeşil-beyazlı futbolcular maçın bitiş düdüğüyle birlikte saha içinde sevinç yumağı oluşturdu. Rakip takım futbolcularının tebriklerini ve forma değiştirme taleplerini yanıtsız bırakmayan Bursasporlu futbolcular, daha sonra sevinçlerini paylaşmak üzere taraftarların yanına gitti.

Önce kapalı kale arkasındaki tribünlere giden futbolcular burada taraftarlarla birlikte, "Güzeller içinde bir seni seçtim, kalbimi sana ben sana verdim" tezahüratını söyledi.

Futbolcular, daha sonra taraftarların isteği üzerine "timsah yürüyüşü" yaptı.

Yeşil-beyazlı futbolcular, ardından bütün tribünleri dolaşarak taraftarları selamladı. Bu sırada Serdar Aziz taraftarların isteği üzerine orta sahaya giderek

"3'lü" çektirdi.

Muhabir: Vedat Yücebaş

Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin - BURSA

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title