Haberler

Uçakta Doğan Bebeğe Havayolu Şirketinin Adı Kondu

Güncelleme:

Uçakta doğum sancıları başlayan genç kadın kısa süre içinde bir erkek çocuk dünyaya getirdi. Ancak çocuğuna verdiği isim herkesi şaşırttı.

Yıllardır en çok merak edilen sorulardan biridir 'uçakta doğan bebeğin, hayatı boyunca uçak biletleri bedava mı?' sorusu. Bu sorunun cevabı maalesef hayır. Peki uçakta doğum olursa neler oluyor?

BİLET VE BEBEK EŞYASI HEDİYE EDİLDİ

Singapur'dan Myanmar'a giden Jet Star Havayolları'nın uçağına binen kadın yolcu hamileydi. Uçak Singapur'dan havalandıktan kısa bir süre sonra kadının doğum sancıları başladı.

Şans eseri uçakta 3 doktor seyahat ediyordu. Koridora yatırılan kadın, üç doktorun yardımıyla başarılı bir doğum yaptı, bir oğlu oldu. Aile bebeğe havayollarının ismi olan 'Jet Star' adını verdi. Jet Star Havayolları ise aileye bin dolarlık (yaklaşık 2 bin 900 TL'lik) bilet ve bebek eşyası hediye etti.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Singapur Myanmar Yaşam Dünya Haberler

500

Yorumlar (5)

Mardinli:

Mardin de cocuklar bomba ortamında doğuyor. Şimdi biz bu cocuklara EYP Bumm ismini mi verelim. Bunu yazdım diye de bana hakaret edeceklerinde peşin peşin ak. .

10
6
yanıtYanıtla
hahaha:

Ne güldüm lan :D

yanıt7
yanıt2
qqq:

göbek adını da uçak markasını koysunlar airbus yada boeing neyse belki uçak firmaları daha sağlam bir jest yapar :))

4
1
yanıtYanıtla
tülin:

tuvalette doganlara ne isim vermeli bence hela ismi cok uygun.

3
0
yanıtYanıtla
Hursehit tanMobil-IOS:

Bu haberden sonra hamlie bayanlar ucakta dogum yapmayi daha cok hayel edeceklerdir Saygilar.

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title