Haberler

U15 Efeler Köprülü'yü de Geçti

Futbol U15 Kategorisi’nin iki başarılı takımı olan Aydınspor 1923 ile Köprülüspor hazırlık maçında kozlarını paylaştı.

Futbol U15 Kategorisi'nin iki başarılı takımı olan Aydınspor 1923 ile Köprülüspor hazırlık maçında kozlarını paylaştı. Aydınspor 1923 maçtan 3-1 galip ayrılırken Köprülüspor ise oynadığı iyi futbolla teselli oldu.

Futbol U15 Kategorisi takımlarından Aydınspor 1923 ile Köprülüspor İlhami Ortekinspor Tesislerinde hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Her iki takımında dengeli bir oyun ortaya koyduğu karşılaşmada Aydınspor 1923, sahadan 3-1'lik skorla galip ayrıldı. Siyah beyazlı ekip ilk iki hazırlık maçından bir galibiyet bir beraberlik alırken bu skorla birlikte yeni sezon hazırlıkları kapsamında 3. hazırlık maçından gülen taraf olarak ayrıldı ve hazırlık maçlarında galibiyet sayısını 2'ye yükseltti.

"ELİMİZDEN GELENİ YAPTIK"

Eksikleri görme açısından iyi bir maç oynadıklarını belirten Köprülüspor U 15 antrenörü Evren Şahin, "Mevcut ve takımımıza yeni katılan oyuncularımızın performansını görmek için güzel bir maç oldu. Elimizden geleni yaptık. Bu sene U 15'te Türkiye'de derece bekliyoruz. Çünkü bizim grupta finalde yenildiğimiz takım Türkiye şampiyonu oldu. Kendimizi ona göre hazırlıyoruz. Geçen yıl SBS'den dolayı oyuncularımıza çok fazla yükleme yapamadık. Bu sene ligde geçen yıllara göre daha iyi olacağımızı düşünüyorum. İnşallah başarılı oluruz" dedi.

"DAHA İYİ OLACAĞIZ"

Bu tür hazırlık maçlarıyla oyuncuların performanslarını görebildiklerini ifade eden Aydınspor 1923 U15 Teknik Direktörü Halit Karadeniz ise, "Dengeli bir maç oldu. Her iki takım da kontrollü oynadı fakat bizim takımımız eline geçen fırsatları iyi değerlendirdik ve sahadan galip ayrılan takım olduk. Genel itibariyle oyuncularımın performansından memnunum. Yapacak olduğumuz yeni hazırlık maçları ile daha iyi olacağız. Yeni transferlerimizin ve seçmelerden kazandığımız oyuncularımızın takıma uyum süreçlerini arttırmak için bu tür hazırlık maçları önemlidir. Hazırlık maçları eksik bölgeleri ve mevki paylaşımı gibi konularda da iç değerlendirme yapmamıza yardımcı oluyor. Şu an itibariyle 3-4 oyuncuya ihtiyacım olduğunu düşünüyorum. 2015-2016 sezonunda ilk üçün arasında yer alabilmek için mücadele edeceğiz. En az 2 oyuncuyu da milli takıma göndermeyi hedefliyoruz" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Aydınspor 1923 Türkiye Köprülü Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title