Haberler

Tuzlukçu'da Jandarmadan Kitap Bağışı

Güncelleme:

Konya'nın Tuzlukçu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Jandarma Komutanlığı işbirliği ile Konarı Ortaokuluna kitap bağışı yapıldı.

Konya'nın Tuzlukçu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Tuzlukçu İlçe Jandarma komutanlığı işbirliği ile Konarı Ortaokulu'na kitap bağışı yapıldı.

Jandarma Teşkilatı'nın Kuruluşunun 175. yılı kapsamında 175 kitap öğrencilere hediye edildi. Hediye kitaplarını alan öğrenciler büyük sevinç yaşadı.

Tuzlukçu İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Gülcü, kitap bağışı nedeniyle yaptığı konuşmada, "Okumanın öneminin kavratılması ve öğrencilerin okuyan bireyler olarak yetiştirilmesi çok önemli olup, katkı ve desteklerinden ötürü İlçe Jandarma Komutanımız Fikret Özey'e teşekkür ederim" dedi. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Tuzlukçu Konya Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

Arda Beyazit Önerbeyaz4120@hotmail.com:

Fikret Bey sizi tebrik eder is hayatinizda hep boyle basarili,mutlu,huzurlu bir sekilde devam etmenizi hem ev ve aile olsun hem is hayatinizda basarili oldugunuzu bilerekten sizi kutlarim. İnsallah hayat boyu boyle mutlu olursunuz. Ayrica kitap destegi yapmaniz cok onemli bir husustur. Sizleri tekrar tebrik ederim.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title