Haberler

Tuzla Meydanı Açıldı

Bursa’nın İnegöl Belediyesi tarafından Tuzla Mahallesi’ne yapılan meydan törenle açıldı.

Bursa'nın İnegöl Belediyesi tarafından Tuzla Mahallesi'ne yapılan meydan törenle açıldı.

İnegöl Belediyesi tarafından merhum AK Parti Bursa milletvekili aday adayı Erol Çetinkaya'nın haırasını yaşatmak için yapılan köy meydanı törenle hizmete açıldı. Mahalleye dönüşen köyleri kalkındırmaya devam ettiklerini belirten Belediye Başkanı Alinur Aktaş, "Alt ve üst yapı, kent estetiği, sosyal, kültürel pek çok konuda şehir merkezi ya da kırsal mahalle ayırt etmeden hizmetlerimizi halkımıza ulaştırmaya çalışıyoruz. Zirai üretimde verimliliği arttırmak için çiftçilerimize eğitim seminerleri verdik. gerekli tedbirleri önceden alabilmek için Çitli ve Turgutalp'e erken uyarı sistemi kurduk. Ürünlerin korunması, zarar ve ziyanın önlenerek üretim standartlarının yükseltilmesi maksadıyla Çiftçi Mallarını Koruma Meclisi kuruldu" dedi.

Kırsaldaki hizmetleri bir plan dahilinde yaptıklarını ifade eden Aktaş, " Tuzla Mahallesi'nde 2500 metrekarelik alanda sert zemin uygulaması, otopark düzenlemesi, oturma alanı ve çocuk oyun alanı yapıldı. 1900 metrekarelik sert zemin meydan alanı, 600 metrekarelik yeşil alan oluşturuldu. 4 adet aydınlatma direği de kullanıldı. 15 araçlık bir otopark ve 150 metrekarelik bir de çocuk oyun alanı oluşturuldu. 600 metrekarelik yeşil alan teşkil edildi. 41 adet ağaç dikildi. Belediyemize maliyeti yaklaşık olarak 85 bin TL'dir. Yapılan köy meydanımızın hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum" dedi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Alinur Aktaş İnegöl Tuzla Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title