Haberler

Tuvalet İhtiyacı İçin Durdu Aracı Çalındı

Torbalı'da tuvaletini yapmak için arabasını yol kenarına park ettikten sonra çalılıklara giden bir kişinin, arabası saniyeler içinde çalındı.

Torbalı'da tuvaletini yapmak için arabasını yol kenarına park ettikten sonra çalılıklara giden bir kişinin, arabası saniyeler içinde çalındı. Alkollü olduğu öğrenilen şahıs yakalanarak cezaevine gönderildi.

İlginç hırsızlık olayı, Torbalı'daki Tulum köyü yakınlarında bulunan İzmir- Aydın asfaltı Koyugölge mevkiinde gerçekleşti. İzmir'den Aydın istikametine gitmekte olan 35 HRJ 97 plakalı aracı kullanan sürücü A.D.'nin tuvaleti geldi. Aracını yol kenarına park eden ve anahtarı üzerinde bırakan A.D., çalılıkların arasına tuvaletini yapmak için gitti. Bu sırada bölgede pusuya yatan M.A. (30) isimli hırsız, kontak anahtarı üzerinde bulunan araca binerek, bölgeden hızla uzaklaştı. Talihsiz sürücü, hemen Jandarma'ya haber verdi. Şahsın kullandığı aracı takip eden Subaşı ve Selçuk Jandarması, aracı Selçuk'a bağlı Belevi Beldesi yakınlarında durdurdu. Hırsız M.A.'nın alkollü olduğu tespit edildi. İfadesi alınan hırsız çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak Buca Cezaevi'ne gönderildi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Torbalı Aydın İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title