Haberler

Turuncu Kupa Salon Futbolu Turnuvası Sona Erdi

Birleşmiş Milletler (BM)’in, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Uluslararası Mücadele ve Dayanışma Günü’nde başlayıp 10 Aralık İnsan Hakları Günü’ne kadar devam eden ve Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ)’nün ev sahipliğini yaptığı “Turuncu Etkinlikler” kapsamında, ESOGÜ Spor Salonu’nda...

Birleşmiş Milletler (BM)'in, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Uluslararası Mücadele ve Dayanışma Günü'nde başlayıp 10 Aralık İnsan Hakları Günü'ne kadar devam eden ve Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ)'nün ev sahipliğini yaptığı "Turuncu Etkinlikler" kapsamında, ESOGÜ Spor Salonu'nda "Turuncu Kupa" salon futbolu turnuvası sona erdi.

ESOGÜ Futbol Takımı Antrenörü Çağdaş Çınar ve takım oyuncularının profesyonel destek sunduğu, 15'er dakikalık kısa maçlardan oluşan turnuvada şampiyonluğu, adını "Alo 183 Sosyal Destek Hattı"ndan alan "Alo 183" takımı elde etti. Turnuvaya kadın-erkek karma takımlar olarak ESOGÜ Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu'ndan "Alo 183" ve "Güçlü Kadın Güçlü Türkiye" Sağlık Bilimleri Fakültesi'nden "Şiddete Röveşata", Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı'ndan "Haydi Kızlar Okula" takımları katıldı. Maçların ardından kupa törenine geçildi. Kupa ve madalyaların takdimi öncesinde turnuvadaki maçların hakemliğini yapan ESOGÜ Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nde görevli Uzm. Ece Erbuğ Şanlı'ya, Anadolu Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. E. Nezih Orhon tarafından çiçek verildi. Daha sonra turnuvayı şampiyon olarak tamamlayan "Alo 183" takımı sporcularına şampiyonluk kupası ve madalyalarını ESOGÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen verdi. Turnuva ikincisi "Haydi Kızlar Okula" takımı sporcularına madalyalarını Fen Edebiyat Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Vural Bütün verdi. "Güçlü Kadın Güçlü Türkiye" takımı sporcularına madalyalarını Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Mustafa Önder, "Şiddete Röveşata" takımı sporcularına ise madalyalarını ESOGÜ Kadın Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (ESKAM) Yönetim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Seyhan Önder verdi. Kupa ve madalya takdiminin ardından tüm sporcular toplu halde elleri ile "dur" işareti yaparak "kadınlara ve kız çocuklarına yönelik şiddete hayır!" dediler. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Birleşmiş Milletler Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title