Haberler

Türmob Genel Sekreteri Akdemir Açıklaması

"Sorunlarımız çok ama bu ülkede yaşıyor ve bu ülkeyi de, Cumhuriyeti de Atatürk'ü de, laikliği de seviyoruz, o yüzden kanımızın son damlasına kadar bu işe devam ederek, mesleğimize de, ülkemize de sahip çıkacağız"

Türkiye Serbest Muhasebeci, Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB) Genel Sekreteri Yücel Akdemir, oda olarak yaşadıkları sorunlarını dile getirerek çözüm konusunda yoğun çaba sarf ettiklerini söyledi.

Akdemir, Kırklareli Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (KSMMMO) tarafından odanın konferans salonunda düzenlenen eğitim seminerinde, yaklaşık 20 yıldır sıkıntılarını anlatamadıklarını söyledi.

Oda olarak sıkıntılarının büyük olduğunu ifade eden Akdemir, mesleğin gerçek sorunlarını konuşamadıklarını kaydetti.

Mesleklerini saygın bir şekilde icra edemediklerini dile getiren Akdemir, Sorunlarımız çok ama bu ülkede yaşıyor ve bu ülkeyi de, Cumhuriyeti de Atatürk'üde, laikliği de seviyoruz, o yüzden kanımızın son damlasına kadar bu işe devam ederek, mesleğimize de, ülkemize de sahip çıkacağız." diye konuştu.

Akdemir, konuşmasının ardından üyelere, serbest muhasebeci ve mali müşavirler üyelerine asgari ücret tarifesi ve bağımsız denetim konularında bilgiler verdi. - Kırklareli

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Kırklareli Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title