Haberler

Türkiye'yi Başkan Soyer Temsil Etti

7. Çocuk Dostu Konferansına Danimarka ev sahipliği yaptı.

7. Çocuk Dostu Konferansına Danimarka ev sahipliği yaptı. Danimarka Prensesi Mary'nin açılışını yaptığı konferansta Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, katılımcılara yaptığı sunumla büyük beğeni topladı.

Avrupa Çocuk Dostu Kentler Birliği ve Çocuk Dostu Kent Vakfı ortaklığıyla gerçekleşen 7. Çocuk Dostu Kent Konferansı, 29 Eylül-1 Ekim 2014 tarihleri arasında, Danimarka'nın Odense şehrinde düzenlendi. Konferansa 35 ülkeden 200'den fazla akademisyen ve yönetici katıldı. Uluslararası Konferans Danimarka Prensesi Mary'nin katılımıyla açıldı.

2011 yılından bu yana Seferihisar Belediyesi bünyesinde yürütülen Seferihisar Çocuk Belediyesi çalışmalarıyla ilgili olarak hazırlanan bildiri, Konferans düzenleme komitesi tarafından kabul edilerek sunulmaya değer bulundu.

Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, Çocuk Belediyesi fikrinin ortaya çıkışını ve yapılan uygulamaları anlatarak Seferihisar'da kentin çocuklarla birlikte düzenlendiği ve geliştirildiği çalışmalara örnekler verdi. Seferihisar'ın Çocuk Dostu Kent olma yolunda attığı adımların anlatıldığı sunumda, çocukların katılım süreçlerindeki rolü ve etkisi vurgulandı. Konferansın ana konularından biri olan 'çocuk katılımı', Seferihisar'da açılan Çocuk Belediyesi binasının düzenlenme süreciyle Çocuk Hakları Parkı uygulamaları ve Seferihisar'ı Planlıyorum etkinlikleri iyi uygulama örnekleri arasında gösterildi.

Türkiye'den sadece Seferihisar Belediyesi'nin katıldığı konferansa, kentlerin çocuklar için değil çocuklarla birlikte yönetilmesi gerektiği vurgulandı. Çocukların beklentilerini anlamak için onlarla iletişim kurmanın farklı yollarının geliştirilmesi gerektiği, çocukların katılımı konusunun önemi, tüm oturumlarda farklı disiplinlerde araştırma yapan uzmanlar tarafından belirtildi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Seferihisar Davut Tunç Danimarka Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title