Haberler

Türkiye Üçüncüsü Koyunhisar'dan

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde, Koyunhisar Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi Zeliha Abi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, TÜBİTAK-TÜSSİDE iş birliği ile iklim değişikliğinin etkileri konusunda düzenlenen resim yarışmasında Türkiye üçüncüsü oldu.

Bursa'nın Yenişehir ilçesinde, Koyunhisar Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi Zeliha Abi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, TÜBİTAK-TÜSSİDE iş birliği ile iklim değişikliğinin etkileri konusunda düzenlenen resim yarışmasında Türkiye üçüncüsü oldu.

Koyunhisar Ortaokulu Müdürü Musa Ayaz, öğrencilerinin elde ettiği başarıdan mutlu olduklarını belirterek, "Yarışmaya katılan öğrencimiz Marmaracık köyünden taşımalı sistem ile okulumuza geliyor. Beden eğitimi öğretmenimiz aynı zamanda resim derslerine de giriyor. Bu öğrencimiz yarışmaya katılmak istedi ve büyük başarı elde etti. Kendisine ve öğretmenine teşekkür ediyorum. İnşallah diğer öğrencilerimize de örnek olur' dedi.

Zeliha Abi'ye Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nda yapılan törenle çeşitli hediyeler verildi.

Koyunhisar Ortaokulu, daha önce de "Geleceğe enerji kalsın", "Beslenme dostu okul" ve "Beyaz bayrak" projelerinde de sertifika almayı başarmıştı. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yenişehir Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title