Haberler

Türkiye Şampiyonları Beyşehir'e Döndü

Minikler Türkiye Tekvando Şampiyonası'nda 33 kiloda altın madalyaya ulaşan Meram Belediyesporlu Furkan Çakır ile 36 kiloda birincilik kürsüsüne çıkan Fatma Keleş, Beyşehir'e döndü.

Tekirdağ'da düzenlenen Minikler Türkiye Tekvando Şampiyonası'nda 33 kiloda altın madalyaya ulaşan Meram Belediyesporlu Furkan Çakır ile 36 kiloda birincilik kürsüsüne çıkan Fatma Keleş, Beyşehir'e döndü.

Furkan Çakır, gazetecilere yaptığı açıklamada, şampiyonada çok zorlu maçlar çıkardığını, zoru başararak birinciliği elde ettiğini söyledi.

Bundan sonraki hedefinin milli forma giymek olduğunu belirten Çakır, "Hedefim, olimpiyatlarda ülkemizi temsil ederek birincilik kürsüsüne çıkmak" dedi.

Fatma Keleş ise bugüne kadar birinci olabilmek için inanılmaz bir hırsla çalıştığını ifade etti.

Sonunda hedefine ulaştığını anlatan Keleş, "Bundan sonraki hedefim, daha çok çalışıp sonraki Türkiye şampiyonalarında yine birincilik kürsüsüne çıkmak ve uluslararası şampiyonalara da katılıp Türkiye'ye dereceler getirmektir" diye konuştu.

Beyşehir Belediyespor Kulübü Tekvando Antrenörü Nafiz Çakır da sporcuların kendilerine büyük mutluluk yaşattıklarını dile getirdi.

- KONYA

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title