Haberler

Türkiye Rallikros Şampiyonası

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonunun (TOSFED) faaliyet takviminde yer alan Türkiye Rallikros Şampiyonası'nın final yarışları Bursa'da yapıldı.

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonunun (TOSFED) faaliyet takviminde yer alan Türkiye Rallikros Şampiyonası'nın final yarışları Bursa'da yapıldı.

İznik Gölü Orhangazi sahilindeki parkurda, Bursa Otomobil Sporları Kulübü (BOSSEK), Kocaeli Otomobil Sporları Kulübü (KOSDER) ve Ege Otomobil Sporları Kulübünün (EOSK) ortak organizasyonuyla yapılan yarışlar, ulusal ve mahalli olarak iki ayrı klasmanda düzenlendi.

Otomobillerin motor hacimleri ve tadilatlarına göre 3 ayrı kategoride değerlendirildiği yarışlar bin 1000 metrelik toprak pistte yapıldı.

Yarışlarda, birinci olanlar ise ise şöyle:

3. yarış kategori 1: Burak Başlık

3. yarış kategori 2: Halid Avdagiç

3. yarış kategori 3: Sinan Saatçi

4. yarış kategori 1: Burak Başlık

4. yarış kategori 2: Halid Avdagiç

4. yarış kategori 3: Sinan Saatçi

5. yarış kategori 1: Burak Başlık

5. yarış kategori 2: Kerem Orak

5. yarış kategori 3: Sinan Saatçi

3. yarış Orhangazi mahalli rallikrosu 1 kategori 1: Gürkal Menderes

3. yarış Orhangazi mahalli rallikrosu 1 kategori 2: Orhan Zümrüt

3. yarış Orhangazi mahalli rallikrosu 1 kategori 3: Rasim Saygın

4. yarış Orhangazi mahalli rallikrosu 2 kategori 1: Serhat Susuzoğlu

4. yarış Orhangazi mahalli rallikrosu 2 kategori 2: Orhan Zümrüt

4. yarış Orhangazi mahalli rallikrosu 2 kategori 3: Birol Aral

5. yarış Orhangazi mahalli rallikrosu 3 kategori 1: Serhat Susuzoğlu

5. yarış Orhangazi mahalli rallikrosu 3 kategori 2: Emir Zümrüt

5. yarış Orhangazi mahalli rallikrosu 3 kategori 3: Birol Aral

Dereceye girenlere ödüllerini Orhangazi Kaymakamı Yalçın Yılmaz, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Emniyet Müdürü Ramiz Erçetin, Belediye Başkan yardımcısı Necmettin Şahin, Meclis üyeleri Turgay Peker ve Serkan Ateş ile BOSSEK Başkanı Atilla Beyhan verdi.

Kaynak: AA / Spor

Orhangazi Türkiye İznik Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title