Haberler

Türkiye'nin "Ünlü Anneler"İ Piazzalarda

Kahramanmaraş ve Şanlıurfa’da Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezleri, bu yıl Anneler Günü’nde, Türkiye’nin ünlü annelerini misafir ediyor.

Kahramanmaraş ve Şanlıurfa'da Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezleri, bu yıl Anneler Günü'nde, Türkiye'nin ünlü annelerini misafir ediyor.

Kahramanmaraş ve Şanlıurfa'da bulunan şubeleriyle şehrin alışveriş ve yaşam merkezi olan Piazzalarda, Türkiye'nin ünlü anneleri sevenleriyle buluşuyor. İclal Aydın, Perihan Savaş ve Oya Aydoğan'ın katılacağı Anneler Günü söyleşilerinde 'annelik' konuşulacak.

Özellikle TV programlarıyla kadın hayranlarının severek takip ettiği oyuncu, yazar ve sunucu İclal Aydın, Anneler Günü'nde Kahramanmaraş Piazza'da düzenlenen söyleşi etkinliğinin konuğu olacak. 9 Mayıs Cumartesi günü saat 15: 30'da gerçekleşecek söyleşi kapsamında, televizyonda birçok kez anne rolüyle gördüğümüz Aydın, Kahramanmaraşlı anneler ile anneliği konuşacak. Annelik duygusundan anneliğin zaman zaman en zorlu anlarına kadar birçok konuya değinecek olan ünlü isim, izleyenlerin sorularını da yanıtlayacak.

Türk sinemasına bir dönem damga vuran Perihan Savaş ve Oya Aydoğan, bu kez gerçek hayatlarındaki rolleriyle sevenleriyle buluşuyor. İki ünlü isim Şanlıurfa Piazza'da 9 Mayıs Cumartesi günü saat 14: 00'da Şanlıurfalı annelerin soruları eşliğinde keyifli bir söyleşi gerçekleştirecekler. Anneler Günü'nde kariyerli anne olmak, tek ebeveyn olmak gibi konulara da değinecek olan ünlü oyuncular, Şanlıurfa'daki Anneler Günü kutlamalarına ayrı bir değer katacaklar. - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kahramanmaraş Anneler Günü Şanlıurfa Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title