Haberler

Türkiye'nin İlk Yüz Nakli

Sanatçı İsmail YK, Türkiye'nin yüz nakli yapılan ilk hastası olan Uğur Acar'ı ziyaret etti.

Sanatçı İsmail YK, Türkiye'nin yüz nakli yapılan ilk hastası olan Uğur Acar'ı ziyaret etti.

İsmail YK, ziyaret sonrası Akdeniz Üniversitesi Hastanesi önünde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Uğur Acar'ı ziyaret edip, iyi ve moralinin yerinde olduğunu gördüğünü söyleyen İsmail YK, "Onu mutlu görünce daha da mutlu olduk" dedi.

Daha önce Uğur Acar'ın kendi şarkılarını dinlediği ve kendisini görmek istediği yönündeki talebini hatırlatan İsmail YK, bundan dolayı da duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Uğur'u tanımak, mutlu olduğunu görmek için ziyaret ettiklerini belirten İsmail YK, cesaretinden dolayı Uğur Acar'ı tebrik ettiğini söyledi. Doktorların

"Mucize" denilecek bir başarıya imza attıklarını kaydeden İsmail YK,

"Kendisini cesaretli olmasından dolayı takdir ediyorum ki başarılı bir şey çıktı. Kendisi de buna inanmış, doktorları da inanmış, inanmak büyük bir güçtür" diye konuştu.

İsmail YK, Türkiye'de çok kaliteli doktorlar bulunduğunu, bu haberle Türkiye'nin adının dünyaya duyurulduğunu, kendilerinin de gururlandığını dile getirdi. Uğur Acar'ın kendisini çok sıcak karşıladığını anlatan İsmail YK,

"Kendisiyle 'Nice to meet you' yaptık, tanıştık. Birbirimize daha daha ısındık. Yakında İstanbul'a bekliyoruz. Kendisi de gelecekmiş. Hem misafirimiz olur hem de biz onun misafiri oluruz. Kanka olduk artık, onu çok seviyorum, sizleri de seviyorum" dedi.

"Uğur Acar şarkı istedi mi-" sorusuna İsmail YK, sadece sohbet ettiklerini, ama İstanbul'a geldiğinde şarkı söyleyebileceğini belirtti.

Uğur Acar'ın kendilerini evinde misafir eder gibi karşıladığına da dikkati çeken İsmail YK, "Onun güler yüzü bana yetti. O güler yüzünü göstermesi benim için büyük bir mutluluktu. Zaten daha önce şarkılarımı dinlediğini söyledi. Bugün ziyaret ettiğim için mutlu olduğunu söyledi. Ben de mutluydum. Bugün burada tanıştık, ziyaret ettik. Yakında inşallah düğününde de oluruz" diye konuştu.

İlk karşılaşmada yüz ifadesinin sorulması üzerine ise İsmail YK, Uğur Acar'ın gülümsediğini, gözlerinden bunu hissedebildiklerini belirtti.

Kendisinin organlarını bağışlayıp bağışlamayacağı sorusuna da İsmail YK,

"Şimdiye kadar bağışlamadım ama bu olaydan çok etkilendim. Gelecekte inşallah bağışlayacağım. Hakikaten örnek alınacak birşey. Her zaman hayırlı bir işi yapmak güzeldir bu hayatta" dedi.

Sorularının ardından hastane önündeki vatandaşlar, İsmail YK ile fotoğraf çektirdi.

- ANTALYA

Kaynak: AA / Yerel

Akdeniz Üniversitesi Uğur Acar Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title