Haberler

Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi

Deniz Basket, İzmir Büyükşehir Belediye maçı skorbordun çalışmaması nedeniyle başka bir salonda oynandı Pamukkale Üniversitesi Çadır Spor Salonu'nda oynanan maçta konuk takım İzmir Büyükşehir Belediye, Denizli Basket'i 70 54 yendi.

Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Lig'inde Denizli Basket, İzmir Büyükşehir Belediye karşılaşması spor salonunun skorbordunun çalışmadığı nedeniyle başka bir salonda oynandı.

Hasan Güngör Spor Salonunda oynanan karşılaşmada iki takım oyuncuları sahaya ısınmaya çıktı. Isınan sporcular maça başlamak için sahaya geldiklerinde salonun skorbordları çalışmadı. Skorbord arızasının giderilmemesi için 1 saat bekleyen federasyon yetkilisi, sorunun çözülememesi üzerine her iki takıma maçı başka bir spor salonunda oynama önerisinde bulundu.

Teklifin taraflarca kabul edilmesi üzerine Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ekipleri, kısa sürede Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Çadır Spor Salonu'nu hazırladı. Federasyon yetkilisi, burada da yenilenen skorbord sistemin çalışmaması üzerine eski skorbord sisteminde maçın oynanmasına karar verdi.

PAÜ Çadır Salonu'nda oynanan karşılaşmada konuk ekip İzmir Büyükşehir Belediye, Denizli Basket'i 70-54 yendi. - Denizli

Kaynak: AA / Yerel

Pamukkale Üniversitesi Denizli Türkiye İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title