Haberler

Türkiye Finans'tan Nazilli Esnafına Destek

Güncelleme:

Türkiye Finans, esnaf, sanatkar ve girişimcilere destek olmak amacıyla Anadolu genelinde yaptığı protokollere bir yenisini daha ekledi.

Türkiye'nin öncü katılım bankası Türkiye Finans'ın, Nazilli Manifaturacılar ve Tuhafiyeciler Odası ile imzaladığı protokol kapsamında oda üyeleri, Banka'nın ürün, fon ve paketlerinden yararlanmanın yanı sıra uygun kar oranları ve vade seçenekleri ile finansal destek de alabilecek.

Nazilli Manifaturacılar ve Tuhafiyeciler Odası'nda gerçekleşen protokol imza törenine; Ticaret Odası Başkanı Hüdai Tosun, Türkiye Finans İşletme Bankacılığı Müdürü Deniz Bilgin, Türkiye Finans Ege Bölgesi Müdürü Murat Demir, Türkiye Finans Ege Bölge Saha Yöneticisi Ali Balyanbul, Türkiye Finans Nazilli Şube Müdürü Adem Kartal, Türkiye Finans Nazilli Şube Portföy Yöneticisi Emrah Çakmak ve Ticaret Odası Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

Türkiye Finans imzalanan protokol kapsamında, Nazilli Manifaturacılar ve Tuhafiyeciler Odası üyelerinin hammadde, ticari mal, makine/teçhizat, taşıt, gayrimenkul ihtiyaçları için finansal destek sağlayacak. Oda üyeleri anlaşma kapsamında, ilk yıl için hesap işletim ücreti ödemezken, Türkiye Finans İnternet Şubesi'nden yapacakları EFT ve Havale'ye işlemlerinde 6 ay boyunca masraf ödemeyecek.

Üyelere özel avantajlı paketler

Türkiye Finans protokol kapsamında Nazilli Manifaturacılar ve Tuhafiyeciler Odası üyelerine özel avantajlar içeren paketler hazırladı. Anlaşma kapsamında üyelere, 48 aya kadar vadeli Türk Lirası ve yabancı para cinsinden finansman kullandırımında kar ve komisyon oranlarında tabela fiyatları üzerinden yüzde 10 indirim uygulanacak. Finansman kullanan üyeler aynı zamanda 3 ertelemeli olarak ödeme yapabilecekler. Yeni katılım hesabı açan oda üyelerine özel +5 paylaşım oranı olacak. Oda üyeleri ayrıca Türkiye Finans'tan talep edecekleri teminat mektuplarında da uygun komisyon oranlarından yararlanırken ithalat – ihracat işlemleri için yine Banka'dan uzman kambiyo hizmeti alabilecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Finans Nazilli Kartal Ege Güncel Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title