Haberler

Türkiye Enduro Şampiyonası Çubuk'ta Yapılacak

Güncelleme:

Türkiye Enduro Şampiyonası, 31 Mayıs-1 Haziran tarihlerinde Ankara'nın Çubuk ilçesinde yapılacak.

Türkiye Enduro Şampiyonası, 31 Mayıs-1 Haziran tarihlerinde Ankara'nın Çubuk ilçesinde yapılacak.

Şampiyonanın 3. ayak yarışları, ilçedeki Evci Yaylası'nda düzenlenecek. Hitit Motosiklet Kulübü tarafından organize edilecek yarışlara, Türkiye Motosiklet Federasyonu, Çubuk Kaymakamlığı, Çubuk Belediyesi ve Çubuk Orman İşletmesi katkı verecek.

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan'ı makamında ziyaret eden Hitit Motosiklet Kulübü Başkanı Kubilay Karaca, yarışma için Ankara'nın en güzel doğal güzelliklerine sahip Evci Yaylası'nı seçtiklerini belirtti. Bu tarz yarışın Çubuk'ta ilk kez yapılacağını ve bunun için ilçenin her yönüyle bulunmaz bir mekan olduğunu vurgulayan Karaca, organizasyonu ilçenin turizm potansiyelinin artmasına da katkı vereceğini kaydetti.

Şampiyonaya 100 civarında yarışmacının ve 20 bin civarında izleyicinin gelmesini beklediklerini ifade eden Karaca, "Belediye Başkanımız Sayın Tuncay Acehan ilçenin doğal güzellikleri ve yöresel kaynaklarını tanıtarak turizm ve ticaret potansiyelini artırmak istiyor. Biz de Ankara kulübü olarak üzerimize düşen görevi yerine getirmek ve Türkiye Enduro Şampiyonası ile Çubuk'u sportif olarak da tanıtmak ve spor turizmini buraya kazandırmak istiyoruz" diye konuştu.

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan ise organizasyona belediye olarak gereken her türlü desteği vereceklerini belirtti. Motor yarışmalarını geleneksel hale getirip yılda birkaç kez düzenlemeyi istediklerini ifade eden Acehan, "Ben buradan tüm motor severleri, doğaseverleri ve sporseverleri Türkiye Enduro Şampiyonası'na davet ediyorum. İlçemizin hem havası hem doğal güzellikleri hem de ulaşım olanakları bu yarışmaya çok uygun. Amacımız bu sporlarla ilçemize daha çok insanı getirmek ve tanıtmak. İnşallah amacına uygun bir etkinlik olur" ifadesini kullandı.

Şampiyonanın düzenleneceği Evci Yaylası, çam ormanları arasında yer alırken, içerisinde küçük bir gölet de bulunuyor. Her türlü araçla ulaşımın mümkün olduğu yayla,  Ankara'dan 74 kilometre uzaklıkta yer alıyor. - Ankara

Kaynak: AA / Yerel

Türkiye Evci Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title