Haberler

Türkiye'den Peşmergeye Araç Yardımı

Araçların tırlardan indirilmesi - Araçların detay planları - Türkiye Erbil Başkonsolosluğu ve Peşmerge yetkilileri teslimat töreni - Peşmerge Komutanı Tuğgeneral Hikmet Ömer röportaj Türkiye, Peşmerge güçlerinin kullanması için Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'ne (IKBY), 2015 model 15 adet Toyota pikap teslim etti.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ - Araçların tırlardan indirilmesi - Araçların detay planları - Türkiye Erbil Başkonsolosluğu ve Peşmerge yetkilileri teslimat töreni - Peşmerge Komutanı Tuğgeneral Hikmet Ömer röportaj Türkiye, Peşmerge güçlerinin kullanması için Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'ne (IKBY), 2015 model 15 adet Toyota pikap teslim etti.Araçların teslimi için Erbil dışındaki Bahirka Askeri Kampı'nda tören düzenlendi. Törene Türkiye Erbil Başkonsolosluğu ve Peşmerge yetkilileri katıldı. Kampa tırlarla getirilen çift kabinli 4x4 araçlar, Peşmerge yetkililerine teslim edildi.

Kaynak: AA / Güncel

Türkiye Erbil Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title