Haberler

Türkiye Çağrı Merkezi Konferansı ve Fuarı 24-25 Ekim'de Lütfi Kırdar'da

IMI Conferences'in düzenlediği yılın en önemli çağrı merkezi organizasyonu niteliğindeki Türkiye Çağrı Merkezi Konferansı ve Fuarı, 24-25 Ekim 2013 tarihlerinde Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda sektör temsilcilerine 9.kez ev sahipliği yapacak.

IMI Conferences'in düzenlediği yılın en önemli çağrı merkezi organizasyonu niteliğindeki Türkiye Çağrı Merkezi Konferansı ve Fuarı, 24-25 Ekim 2013 tarihlerinde Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda sektör temsilcilerine 9. kez ev sahipliği yapacak.

Teleperformance'in katkılarıyla düzenlenen ve bu yılki ana teması çağrı merkezlerinin temel bileşenlerinden "İnsan" olan konferansta farklı ülkelerden 8 farklı konuşmacı tecrübelerini katılımcılarla paylaşacak. Eş zamanlı olarak gerçekleşen Türkiye Çağrı Merkezi Fuarı da sektörün lider firmalarından yeni

Konferansın ilk gününün ana konuşmacısı olan Teleperformance İngiltere, İrlanda ve Güney Afrika CEO'su Alistair Niederer, çok kanallı bir zeminde işletme değerlerini yönetmek ve müşteri deneyimini artırmayı anlatacak. Niederer, konferansta verimliliği ve müşteri memnuniyetini yüksek oranda artırmak için doğru hizmet deneyimini sunarak, müşterilerine yakınlaşmak isteyen çoğu işletme tarafından talep edilen müşteri deneyimi dönüşümü (CXT) yolculuğunun yararlarını örnekleriyle gösterecek.

Genesys Ürün Pazarlama İş Uygulamaları Müdürü Stefan Captjin de çok kanallı müşteri yolculuğunun etkilerini ve iyi bir çok kanallı müşteri deneyimi sağlamak için ne yapabileceğini ana hatlarıyla ortaya koyacak.

ECCCO Başkanı Vincent Vanden Bocce ise, "Avrupa İletişim Merkezi Ölçütü, Bir Avrupa Perspektifi" başlıklı sunumunda, Avrupa genelinde yapılan kapsamlı bir çağrı merkezi araştırmasının sonuçlarını katılımcılarla paylaşacak. Bağımsız şirketler ve çağrı merkezleri bu sunumla, Avrupa'daki çağrı merkezi sektörü hakkında güvenilir, güncel, bağımsız ve kapsamlı bir değerlendirmeye sahip olacak.

ABD VE İNGİLTERE'DE E-TİCARET YÜKSELDİ SOSYALLİK ARTTI

Alibaba.com şirketinde Avrupa, Orta Doğu ve Afrika (EMEA) Bölge Müdürü olan James Hardy, çağrı merkezi endüstrisinde e-ticaretin etkisini anlatacak. ABD ve İngiltere gibi gelişmiş e-ticaret kültürüne sahip ülkelerde konuşma ve e-mailin azalarak sosyallik ve yazışmanın arttığını belirten Hardy, e-ticaretteki yükselişi, e-ticaret sebebiyle değişen müşteri taleplerini ve bunun Türkiye ve dünya çapındaki çağrı merkezlerine olan etkilerini derinlemesine ele alacak.

Sosyal medya uzmanı gazeteci Serdar Kuzuloğlu da her geçen gün daha fazla gözün döndüğü sosyal medya araçlarının kurumlar için ne ifade ettiğini, müşteri ilişkilerinin sosyalleşmesinin ne anlama geldiğini irdeleyecek.

GERRY VİSCA, ÇAĞRI MERKEZLERİNE "FARKLI DÜŞÜNME"Yİ ÖĞRETECEK

İkinci günün ana teması "Çağrı Merkezlerinde yenilik, yeni seviyelere ilham vermek" olacak. Kanada'nın en iyi ilham kaynağı konuşmacılarından ve 21. yüzyılın global yaratıcı düşünmekatalizörlerinden Uluslararası Konuşmacı Yazar Gerry Visca, katılımcılara büyüyen ve yenilikçi bir kültür oluşturmalarında yardımcı olacak. Visca, yeni yaratıcı düşünme paradigmaları kullanarak ekiplere "Farklı Düşünme" konusunda ilham verecek. Uluslararası arenada Kanada'nın Yaratıcı Koçu® olarak tanınan Gerry Visca, aynı zamanda 33 ülkede 1 milyon kişiyi etkisi altına alan ve hızla dünyanın bir numaralı ilham verici hareketi olma yolunca ilerleyen global Defyeneurs® hareketinin kurucusu.

Vestec İş Geliştirme Müdürü Zuhair Khan ise Uygun Maliyetli Karmaşık Konuşma Tanıma konusunda bilgi verecek. Yapay zeka kullanımının daha yüksek tanıma ve yorumlama doğruluğu sağlayan konuşma uygulamaları sayesinde müşteri memnuniyetini artırdığını anlatacak.

KATILIMCILAR BAŞARI HİKAYELERİNE DOYACAK

İkinci günde katılımcılar farklı başarı hikayelerine de tanık olacak. Kıdemli Çözüm Mühendisi Evren Aker Müşteri İlişkilendirme konusunda gerçek zamanlı mantıksal analizi güçlendirerek mobil müşteri deneyimine olanak sağlamayı aktaracak.

Interactive Intelligence'ın Avrupa, Orta Doğu ve Afrika Bölgesi Pazarlama Bölümü Yöneticisi Martina Knappe; interaktif pazarlama ve müşteri hizmetleri konusundaki başarılarını paylaşacak.

"Ticari teklif yapmanın en iyi olanağı, her zaman müşterinin şubeyi ziyaretinde karlı olduğu bir anda, ne olursa olsun ona, açıkça eksiksiz bir şekilde tatmin olduğu bir servis almasının hemen ardından, yeni bir ürün önermektir" diyen Unicredit Group SPA Çok Kanallı Bankacılık Çağrı Merkezi Lider Francesco Rosato da başarı hikayesiyle konferansa son noktayı koyacak.

8. TÜRKİYE ÇAĞRI MERKEZLERİ ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULACAK

İkinci günün sonunda geleneksel hale gelen Türkiye Çağrı Merkezleri Ödül Töreni gerçekleştirilecek.

Ödül kategorileri şöyle sıralanıyor:

En İyi Çağrı Merkezi

En İyi Çağrı Merkezi Eğitimi

En İyi Çağrı Merkezi Performans Gelişimi

En İyi Müşteri Deneyimi

Teknolojinin En İyi Kullanımı

Sosyal Medyada En İyi Müşteri Yönetimi

En İyi Takım Lideri

En İyi Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi

En Yaratıcı Çağrı Merkezi Uygulaması

En İyi Çağrı Merkezi Ortamı

En İyi Telemarketing & Sales Kampanyası - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Politika Güncel Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Bakmadan Geçme

14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 Barcelona Real Sociedad maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Barcelona R.Sociedad maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Barcelona Real Sociedad maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona R.Sociedad maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title