Haberler

Rönesans TED Ankara Kolejliler, Uşak Sportif'i 88-84 Yendi

Güncelleme:

Türkiye Basketbol Liginde Rönesans TED Ankara Kolejliler, sahasında Uşak Sportif'i 88-84 yendi.

Türkiye Basketbol Ligi'nde Rönesans TED Ankara Kolejliler, sahasında Uşak Sportif'i 88-84 yendi.

Rakibine oranla karşılaşmaya daha etkili başlayan Uşak Sportif, Warren ve Zupan'ın sayılarıyla 3. dakikada 6 sayılık (7-1) farkı yakaladı. Rönesans TED Ankara Kolejliler, Gatens ve Aminu'nun sayılarıyla farkı azaltırken, rakibine özellikle Warren ile karşılık veren konuk takım, 7. dakikaya da 15-13 üstün girdi. Aldığı savunma ribauntlarını hızlı hücumlarla sayıya çeviren Uşak Sportif, ilk çeyreği 23-18 önde bitirdi.

İkinci periyodun ilk dakikalarında da Warren ile skor bulmaya devam eden Uşak Sportif, Carter'ın da katkısıyla farkı biraz daha açtı ve 25. dakikayı 34-25 önde geçti. Rönesans TED Ankara Kolejliler, Plisnic ile sayılar bulurken, Carter ve Buckner ile etkili olmaya devam eden Uşak Sportif, soyunma odasına 41-38 üstün gitti.

Üçüncü çeyreğe sert savunma yaparak giren Uşak Sportif, Buckner, Carter ve Zupan'ın sayılarıyla 10-2'lik seri bularak 25. dakikada farkı çift hanelere taşıdı: 40-51

Rakibinin yaptığı top kayıplarını Tucker, Plisnic ve Gatens ile sayıya çeviren Rönesans TED Ankara Kolejliler, 11-4'lük seri yakalayarak 27. dakikada farkı 4 sayıya (51-55) indirdi. Carter-Warren ikilisinin etkili oyunlarını sürdürmesiyle kontrolü yeniden eline geçiren Uşak temsilcisi, final periyoduna 65-59 önde girdi.

4. periyodun ilk bölümünde Gatens ile art arda sayılar bulan Rönesans TED Ankara Kolejliler, savunma direncini de artırdı ve 34. dakikada farkı 1 sayıya (69-70) indirdi. Tucker'ın 3 sayı çizgisinin gerisinden yüksek yüzde yakalamasıyla 37. dakikada 77-74'lük skorla ilk kez öne geçen Rönesans TED Ankara Kolejliler, Fells ve Carter'ı savunmakta zorlanınca, Uşak Sportif, son dakikaya 84-83'lük skorla önde girdi. Aminu ve Green ile serbest atış çizgisinden üst üste 5 isabet bulan Rönesans TED Ankara Kolejliler, bu süreçte rakibine sayı atma şansı tanımadı ve karşılaşmadan 88-84 galip ayrıldı. - Ankara

Kaynak: AA / Yerel

Uşak Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title