Haberler

Türkel, 3 Şubattaki Karar İçin Konfederasyonlara Teşekkür Etti (2/son)

Türkel, "Biz Tekel İşçisi Olarak Cuma Gününe Kadar Bekleriz. 3 Şubat'a Kadar Bekleriz Ama Bilinsin Ki Biz Buradan Hakkımız Almadan Gitmeme Kararlılığını Sürdürüyoruz" Dedi.

-Türkel, "Biz TEKEL işçisi olarak Cuma gününe kadar bekleriz. 3 Şubat'a kadar bekleriz ama bilinsin ki biz buradan hakkımız almadan gitmeme kararlılığını sürdürüyoruz" dedi.

-Türkel, alınan karar için 6 konfederasyon başkanına teşekkür ederek, Başbakan Erdoğan'ın da bu süreci çok iyi değerlendireceğini, çalışma barışını destekleyeceğini umduğunu ifade etti.

ANKARA (ANKA) Türkel, "Biz TEKEL işçisi olarak Cuma gününe kadar bekleriz. 3 Şubat'a kadar bekleriz ama bilinsin ki biz buradan hakkımız almadan gitmeme kararlılığını sürdürüyoruz" dedi. -Türkel, alınan karar için 6 konfederasyon başkanına teşekkür ederek, Başbakan Erdoğan'ın da bu süreci çok iyi değerlendireceğini, çalışma barışını destekleyeceğini umduğunu ifade etti

Türk-İş'te, TEKEL işçilerinin durumlarını görüşmek ve genel grev kararını değerlendirmek üzere işçi ve memur konfederasyonları genel başkanlarının düzenledikleri toplantı sona erdi. Toplantı sonrasındaki Türk-İş Genel Başkanı Mustafa Kumlu'nun açıklamasının ardından işçilere kararı duyuran TEKGIDA-İŞ Genel Başkanı Mustafa Türkel, "Konfederasyonların aldığı karar gereği ve TEKGIDA-İş Başkanlar kurulunun değerlendirmeleri gereği bu ülkenin Başbakanı bunca gündür burada insanlarımızın sabırla, onurla, yiğitçe sürdürdüğü direnişini görmezden gelmemesini biz olumlu buluyoruz" dedi. Türkel, alınan karar için 6 konfederasyon başkanına teşekkür ederek, Başbakan Erdoğan'ın da bu süreci çok iyi değerlendireceğini, çalışma barışını destekleyeceğini umduğunu ifade etti. Türkel, Cuma gününe kadar açlık grevlerini ertelediklerini belirterek, altı konfederasyon başkanının yaptığı açıklama çerçevesinde Perşembe günü yapılacak görüşmeden bir sonuç alınmaması halinde 3 Şubat'ta Türkiye genelinde 6 konfederasyonun "genel bir grev, genel bir direniş' kararı aldığını dile getirdi. Türkel, "sabırla, inatla ve kararlıkla mücadele' sürdürdüklerini kaydederek, "biz TEKEL işçisi olarak Cuma gününe kadar bekleriz. 3 Şubat'a kadar bekleriz ama bilinsin ki biz buradan hakkımız almadan gitmeme kararlılığını sürdürüyoruz" dedi. Öte yandan Türkel, kararı işçilere açıklarken, KESK Genel Başkanı Sami Evren de yanında durdu. (ANKA/SON)

(ME/ÖZK)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

Ünlü oyuncu Gülşah Çomoğlu hayatını kaybetti

Ünlü oyuncu Gülşah Çomoğlu hayatını kaybetti

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Musavat Dervişoğlu ile görüşmememiz için hiçbir neden yok

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Musavat Dervişoğlu ile görüşmememiz için hiçbir neden yok

AK Parti'yi karıştıran ikramiye iddiası! 'Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın önüne götürmeye yüzüm yok'

AK Parti'yi karıştıran ikramiye iddiası! "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın önüne götürmeye yüzüm yok"

Anne ve babasını vurup kafasına sıkan gencin dayısı: Uyuşturucu parası istemiş, vermeyince olayı gerçekleştirmiş

Anne ve babasını vurup kafasına sıkan gencin dayısı: Uyuşturucu parası istemiş, vermeyince olayı gerçekleştirmiş

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title