Haberler

Turkcell'in Akıllı Bilekliği T-Fit Satışa Sunuldu

Güncelleme:

Turkcell yeni akıllı bilekliği T Fit, formunu korurken teknolojinin gücünden faydalanmak isteyenler için satışa sundu.

Turkcell'in yeni akıllı bilekliği T-Fit, formunu korurken teknolojinin gücünden faydalanmak isteyenler için satışa sunuldu.

Turkcell açıklamasına göre şirket, kendi markasını taşıyan T serisi akıllı telefonlardan sonra bu kez akıllı bilekliği T-Fit'i piyasaya çıkardı.

Turkcell İletişim Merkezleri'nden ya da turkcell.com.tr üzerinden satın alınabilen Turkcell T-Fit'e, akıllı telefon kontratlarına ek 24 ay 5,90 lira ya da 12 ay 10,90 lira ödeyerek sahip olunabilecek, isteyen bilekliği 119 liraya alabilecek.

Turkcell T-Fit akıllı bilekliğin 0.49 inç OLED ekranından; atılan adım sayısı, harcanan kalori miktarı, kat edilen mesafe ve şarj durumunu görmek mümkün. Aynı zamanda saat ve titreşimli alarm özelliği taşıyan bileklik, uyku kalitesi bilgilendirmesi de yapabiliyor.

Özel bir bilek hareketiyle aktif hale gelen Turkcell T-Fit'in ağırlığı 18 gram. USB ile şarj edilebilen cihazın pil ömrü ise 3 gün.

Turkcell T-Fit, Android 4.3 ve üzeri işletim sistemine sahip tüm akıllı telefonlarla uyumlu. Turkcell AppMarket ya da Google Play'den cep telefonuna indirilen Turkcell Fit uygulaması sayesinde, bileklikteki bilgilerin senkronize edilerek telefondan da takip edilmesi mümkün.

Turkcell Fit uygulamasını kullanabilmek için kullanıcıların Turkcell numaraları ve Süper Şifre'leri ile uygulamaya giriş yapmaları yeterli.

Uygulama ile bilgiler, her an güvenli ve sorunsuz bir şekilde ulaşılabilmesi için Turkcell Akıllı Bulut'ta saklanıyor. Belirlenen hedeflere ulaşmak için grafiğe dökülmüş veriler gün, hafta ve ay bazında değerlendirebiliyor ve performans akıllı telefonlardan kolayca takip edilebiliyor. - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title