Haberler

Türk Telekom'dan "Tatlıya Bağlayalım" Kampanyası

Türk Telekom Gaziantep İl Müdürü Muhammet Katmer, "Tatlıya Bağlayalım" Kampanyası Kapsamında Birikmiş Borcu Bulunan Müşterilerinin Faizlerini Affettiklerini Bildirdi.

Türk Telekom Gaziantep İl Müdürü Muhammet Katmer, "Tatlıya Bağlayalım" kampanyası kapsamında birikmiş borcu bulunan müşterilerinin faizlerini affettiklerini bildirdi.

Katmer, düzenlediği basın toplantısında, Türk Telekom'un telefon borçlarını ödeme zorluğu içine girmiş ve bu yüzden telefonları kapanmış abonelere faiz indirimi uyguladığını belirtti. Katmer, "Tatlıya Bağlayalım" kampanyası kapsamında, birikmiş borçlarını ödemeye karar verin abonelerinin 28 Şubat'a kadar başvurmaları halinde, borçlarda yüzde 90'a varan indirim uygulanacağını kaydederek, "Tatlıya Bağlayalım kampanyasıyla birikmiş borcu olan müşterilerimizin faizlerinin tamamını affediyoruz" dedi.

Türk Telekom'un 160 yıldır hizmette bulunduğunu ve her geçen gün hizmet çeşidini ve kalitesini artırdığını ifade eden Katmer, "Gaziantep'te 272 bin abonemiz var. Bu 272 bin abonemizden 70 bine yakının birikmiş borçları bulunuyor. Birikmiş borcu olan abonelerimiz 28 Şubat tarihine kadar bize başvurmaları halinde, bu abonelerimizden ana borçlarını tahsil edip faizlerini affedeceğiz. Eğer taksit yaptırmak isteyen abonelerimiz olursa da, borçlarında yüzde 60 indirim uygulayacağız" diye konuştu.

Katmer, kampanyanın başlamasından itibaren kendilerine 250 abonenin başvuruda bulunduğunu, borcu olan abonelerin son günü beklemeden başvurularını hemen yapmaları halinde işlemlerinin gecikmeden yapılacağını da, sözlerine ekledi.

(OÇ-ST-ÖZ-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title