Haberler

Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 166. Yıl Dönümü

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 166. yıl dönümü dolayısıyla Kütahya Emniyet Müdürlüğü bahçesinde tören yapıldı.

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 166. yıl dönümü dolayısıyla Kütahya Emniyet Müdürlüğü bahçesinde tören yapıldı.

Vali Kenan Çiftçi, törende yaptığı konuşmada, toplumda güvenlik ihtiyacı karşılanamazsa çalışma, ilerleme, fabrika kurma, iş sahaları açma ve farklı işler yapmanın düşünülemeyeceğini söyledi.

Kütahya'da huzur ve güven ortamı bulunmasının emniyet güçlerince sağlandığını ifade eden Çiftçi, şöyle konuştu:

"Kütahyalılara bütün birimlerimizi sordum. Emniyetimizi de sordum. Kütahya halkı yüzde 65 civarında fevkalade memnun. Ne memnun, ne memnun değilleri de kattığımızda yüzde 90 civarında en yüksek kurum çıktı. İnşallah bu memnuniyetimiz artarak devam edecek. Tabi ki Emniyet Teşkilatımız sosyal projelerle de halkımızın içinde bire bir yer almaktadır. Toplum Destekli Polis, komşu güvenliği, kapak toplanıp engelli çocuklarımıza tekerlekli sandalye alınması gibi faaliyetler var. O yüzden Kütahya halkı Emniyet Teşkilatımızdan çok memnun. "

Konuşmaların ardından Vali Çiftçi, İl Emniyet Müdürü Sezai Kalyoncu ve Toplum Destekli Polislik Büro Amirliğinde görevli memur Adem Çakır'a birer başarı belgesi verdi.

İlköğretim okulları ve lise öğrencileri arasında yapılan şiir, kompozisyon ve resim yarışmalarında dereceye girenleri ödülleri verildi. Daha sonra, Yunus Emre İlköğretim Okulu ekibinin halk oyunları gösterisi sunularak, Toplum Destekli Polislik Büro Amirliğinin resim yarışmasında dereceye giren eserlerden oluşan sergi gezildi.

Törene, Kütahya Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Hava Piyade Tuğgeneral Sami Fındıkoğlu, Belediye Başkan Vekili Nejat Özturan, Cumhuriyet Başsavcısı Rıza Can, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Nuh Kalkan, Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Karaaslan, Baro Başkanı Sabit Özdoğlar, daire müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle vatandaşlar katıldı.

- KÜTAHYA

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title